Ντόρα Μακρυγιάννη: «Δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός από μικρή»
Showbiz

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός από μικρή»

Η Ντόρα Μακρυγιάννη που θα κάνει το ντεμπούτο της στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» μιλάει για όνειρά της και για το πώς πήρε τον ρόλο.

Είχες από μικρή όνειρο να γίνεις ηθοποιός;

Όχι, δεν ήταν κάτι που το ήθελα από μικρή. Εγώ είμαι από το Αίγιο και έχω ασφαλιστικό γραφείο με τον μπαμπά μου. Η επαφή μου με το θέατρο προέκυψε στα 19 μου χρόνια, όταν μπήκα στην Ομάδα «Αποφοίτων» στο Αίγιο. Ξεκίνησα να βοηθάω τους ηθοποιούς με τα λόγια που έπρεπε να πουν, φτιάχναμε τα σκηνικά και τα κοστούμια για την παράσταση. Έπειτα από περίπου τεσσεράμισι χρόνια, έπαιξα τα «Κόκκινα φανάρια» και από τότε πήρα την απόφαση ότι αυτό ήθελα να κάνω στη ζωή μου.

Στην ουσία σε μάγεψε ο χώρος του θεάτρου...

Με μάγεψε και αγάπησα συνολικό όλη αυτή τη διαδικασία. Αρχικά, η συνεργασία με τη συγκειμένη ομάδα, που ήταν πολύ αγαπημένη, και το μεράκι που είχαμε όλοι. Τελειώναμε τις δουλειές μας στις δέκα και έντεκα το βράδυ και πηγαίναμε και κάναμε πρόβα. Το περιμέναμε πώς και πώς, γιατί όλο αυτό σε έβγαζε από μια πραγματικότητα και ήταν πολύ όμορφο. Έπειτα, η διαδικασία να φτιάξεις τα ρούχα, τα σκηνικά...

Μετά τα πράγματα ήρθαν σιγά σιγά;

Να σου πω την αλήθεια, ήρθαν γρήγορα. Ξύπνησα μια μέρα και είπα αν δεν το κάνω τώρα, δεν θα το κάνω ποτέ. Πήρα την απόφαση τον Ιούνιο και Σεπτέμβριο ήταν οι εξετάσεις του Εθνικού θεάτρου. Όμως, δεν έδωσα εξετάσεις μόνο εκεί, αλλά σε πολλές σχολές που είχα βρει.

Και η πρόταση για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» πώς προέκυψε;

Με είχε δει στις πτυχιακές εξετάσεις που έδινα στο Εθνικό η υπεύθυνη μυθοπλασίας του ΑΝΤ1 και με είχε στον νου της. Η πρόταση που μου έκαναν για τη σειρά ήρθε έναν χρόνο αργότερα.

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved