Σπύρος Μισθός: «Χώρισα εδώ και τέσσερα χρόνια και τα παιδιά μου τα έχω εγώ»
Showbiz

Σπύρος Μισθός: «Χώρισα εδώ και τέσσερα χρόνια και τα παιδιά μου τα έχω εγώ»

Ο Σπύρος Μισθός μίλησε για το διαζύγιό του και τις δυσκολίες που περνάει μεγαλώνοντας μόνος του τα παιδιά του.

Κάποιοι άνθρωποι πέρασαν από τη ζωή μας και δεν τους κρίναμε σωστά;

Εγώ έχω χωρίσει εδώ και τέσσερα χρόνια. Τα παιδιά μου τα έχω τέσσερα χρόνια μαζί μου. Οι τρεις μας.

Δύσκολες καταστάσεις. Να τις συζητήσουμε;

Πολύ δύσκολες. Ξέρεις γιατί; Γιατί είμαι μόνος μου. Όλοι μέσα από μια οικογένεια έχουν γονείς, αδέρφια, έχουν κάποιον άνθρωπο. Εγώ έχω δυο συγγενείς που μου έχουν μείνει, ένα θείο που με βοηθάει πολύ και μια θεία. Θέλω να σου πω πως με βοηθάει πολύ ο Χριστοβασίλης Γιώργος πρόεδρος της ομάδας Πας Γιάννενα και ένας θεατρικός επιχειρηματίας και τους οφείλω πολλά!

Δύσκολη απόφαση που δεν τολμούν εύκολα οι άντρες.

Δεν ξέρω αν έχω θάρρος ή τόλμη... ξέρω ότι λατρεύω τα παιδιά μου. Δεν είχα διανοηθεί ποτέ στη ζωή μου από την ώρα που γεννήθηκαν αυτά τα δυο πλάσματα να ζήσω χωρίς αυτά.

Πολύ συνειδητοποιημένος ως πατέρας.

Ναι γιατί ίσως, παντρεύτηκα αργά και αρκετά μεγάλος σε ηλικία μου ήρθε το πρώτο παιδί η Άννα. Όταν ήρθε η Άννα ήμουν 46χρονών.

Με το θέμα της σύνταξής σου τι έχει συμβεί;

Πιστεύω θα δικαιωθώ έκτων πραγμάτων γιατί θεωρώ αδιανόητο, ακατανόητο, να βγάζουν την μητέρα με ανήλικο, τον χήρο πατέρα με ανήλικο και να μην βγάζουν τον πατέρα που έχει δικαστική απόφαση μόνιμη και αμετάκλητη επιμέλειας δύο ανηλίκων. Που σημαίνει -υποθέτω- χωρίς να είμαι νομικός, ότι ο νομοθέτης βγάζει τον χήρο πατέρα γιατί είναι μόνος του, πέθανε η γυναίκα του και κρατάει μόνος του τα παιδιά. Δηλαδή εγώ δεν είμαι μόνος με δύο παιδιά;

Αυτό με τους νόμους είναι απίστευτο, είναι τραγικό...

Πέρα από το ότι νομίζω πως δεν έχει κανένα δημοσιονομικό κόστος γιατί είμαστε ελάχιστοι σ’ αυτή την περίπτωση. Να πεις ότι ξοδεύω το κράτος για κάτι. Απλά ίσως από ατέλεια... Το θεωρώ και αυτό αδιανόητο γιατί μέσα από τα χαρτιά του δικαστηρίου τις αποφάσεις φαίνεται αν είναι μια διαμάχη πραγματική, αν έχει χωρίσει ένας άνθρωπος, αν ζει μόνος του με τα παιδιά του, δηλαδή αν δεν έχεις σαν κράτος τον μηχανισμό να ελέγξεις αυτό το κομμάτι, τότε τι κράτος είσαι. Δεν μπορεί κάποιος να διαπιστώσει αν εγώ ζω μόνος μου στην διεύθυνση με τα παιδιά μου για όνομα του Θεού είναι αδιανόητα πράγματα, ίσως γιατί είμαστε ελάχιστοι σε όλη την Ελλάδα.

Πηγή: ΧΑΙ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved