Ηθοποιός του Τατουάζ παραδέχτηκε στον αέρα εκπομπής: «Με τον σύζυγό μου είμαστε σε φάση διαζυγίου»
Showbiz

Ηθοποιός του Τατουάζ παραδέχτηκε στον αέρα εκπομπής: «Με τον σύζυγό μου είμαστε σε φάση διαζυγίου»

Κανείς δεν περίμενε πως πίσω από το αστραφτερό της χαμόγελο, κρύβει δυσκολίες και στενοχώριες της προσωπικής της ζωής. Ο λόγος για γνωστή ηθοποιό του σίριαλ Το Τατουάζ η οποία παραδέχτηκε στον αέρα εκπομπής πως βρίσκεται σε φάση  διαζυγίου με τον σύζυγό της.

Δεν είναι άλλη από την τηλεοπτική κόρη του Γιώργου Παρτσαλάκη και της Ελίνας Ακριτίδου, την Κύπρια ηθοποιό Έλενα Λιασίδου, η οποία παραδέχτηκε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» πως χώρισε από τον σύζυγό της.

Όπως είπε στη Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Με τον Νίκο δεν είμαστε μαζί πια. Είμαστε σε φάση διαζυγίου εδώ και αρκετό καιρό, αλλά είμαστε δεμένοι, δηλαδή έχουμε ένα μωρό που θα μας δένει για πάντα, έχουμε άριστες σχέσεις, πάνω απ’ όλα είναι το καλό του μωρού μας και είμαστε σε συνεχή συνεννόηση για τούτον το μωρό και ευτυχώς έχουμε ακόμα την ίδια γραμμή στο πως να μεγαλώσουμε τον Αλέξανδρο και για εμένα ετούτο είναι το πιο σημαντικό γιατί ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος που ήρθε στη ζωή μου όταν ήμουν πολλά μικρή, μεγαλώσαμε μαζί και φέραμε μαζί στον κόσμο ένα μωρό. Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι άλλο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved