Σήμερα γάμος γίνεται! Οι εκπλήξεις του Ρέμου, η εκθαμβωτική νύφη και το μενού δια χειρός Σκαρμούτσου
Showbiz

Σήμερα γάμος γίνεται! Οι εκπλήξεις του Ρέμου, η εκθαμβωτική νύφη και το μενού δια χειρός Σκαρμούτσου

Ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους της χρονιάς γίνεται σήμερα με πρωταγωνιστές φυσικά τον Αντώνη Ρέμο και την εδώ και χρόνια αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ.

Όλα είναι έτοιμα στο κτήμα του προέδρου του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά στην Βαρυμπόμπη για να υποδεχτούν τους 350 καλεσμένους του ζευγαριού που θα παντρέψουν οι κουμπάροι τους Κώστας Πηλαδάκης, η κολλητή φίλη της νύφης Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Κοντομηνάς και ο ιδιοκτήτης του Nammos Γιάννης Παπαλέκας.

Μετά από ένα υπέροχο bachelorette πάρτυ που απόλαυσε η νύφη μαζί με τις φίλες της, η όμορφη Υβόννη ετοιμάζεται για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της πλάι στον σύντροφο ζωής της. Φυσικά το ζευγάρι έχει πάντα δίπλα του τη μοναχοκόρη του, Ελένη η οποία αναμένεται να είναι και το παρανυφάκι του γάμου.

Οι εκπλήξεις που ετοιμάζει το ζευγάρι αναμένονται να είναι πολλές με κορυφαία την παρουσία του Eros Ramazzotti και της οικογένειάς του ανάμεσα στους καλεσμένους. Μεταξύ αυτών θα είναι και πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες αλλά και κορυφαίοι επιχειρηματίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι έχει προσέξει κάθε λεπτομέρεια για τη σημερινή μεγάλη ημέρα του και ιδιαίτερα το μενού που θα απολαύσουν οι καλεσμένοι στη δεξίωση το οποίο και έχει επιμεληθεί ειδικά για την περίσταση ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Το μενού λοιπόν θα αποτελείται από σαλάτα για αρχή, ριζότο με θαλασσινά, μοσχαρίσιο φιλέτο ή ψάρι και γλυκό, ενώ και η γαμήλια τούρτα θα είναι έμπνευσης του γνωστού σεφ. Από εμάς, η ώρα η καλή!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved