Showbiz

Μαριχουάνα Stop: Η φωτογράφηση, τα γέλια και η μεγάλη επιστροφή στη σκηνή του Άρχοντα Τόλη!

Και ενώ οι πρόβες για την πολυαναμενόμενη θεατρική παράσταση "Μαριχουάνα στοπ" συνεχίζονται, οι συντελεστές της και κυριώς ο Άρχοντας της νυχτερινής ζωής της χώρας μας, Τόλης Βοσκόπουλος, πόζαρε για τη φωτογράφηση προώθησης της θεατρικής αυτής παραγωγής και έδωσε άλλο νόημα στη θεατρική ζωή της πόλης. 

Μαζί του βέβαια και οι υπόλοιποι συντελεστές της παράστασης οι οποίοι δείχνουν να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία αυτή. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Βάλαρης ο οποίος και σκηνοθετεί την παράσταση, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Ευθύμης Ζησάκης, η Μαρία Ανδρούτσου, ο Θανάσης Βισκαδουράκης, ο Πέτρος Ξεκούκης και η μεγάλη έκπληξη της παράστασης, η Βίκυ Κουλιανού πόζαραν για τον φωτογραφικό φακό με χαμόγελο και πολύ καλή διάθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παράσταση ανεβαίνει ξανά στο θεατρικό σανίδι μετά από 47 χρόνια. Ήταν το 1971 όταν η παράσταση σημείωσε τεράστια επιτυχία στο θέατρο και αποφασίστηκε να γίνει και κινηματογραφική παραγωγή που με ευκολία οδηγήθηκε και αυτή στην επιτυχία.

Σήμερα, 47 χρόνια μετά, περιμένουμε πώς και πώς το ανέβασμα της συγκεκριμένης παράστσης στο Gazi Theatre όπου αναμένεται να γίνεται τον φετινό χειμώνα το αδιαχώρητο.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved