Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: Μετά τον οικειοθελή εγκλεισμό της στο Δαφνί δηλώνει: «Δεν είμαι τρελή»
Showbiz

Τριανταφύλλη Μπουτεράκου: Μετά τον οικειοθελή εγκλεισμό της στο Δαφνί δηλώνει: «Δεν είμαι τρελή»

Η Τριανταφύλλη Μπουτεράκου μετά τον οικειοθελή εγκλεισμό της στο Δαφνί ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου μιλάει για το πώς είναι σήμερα.

«Είμαι πολύ καλά με την οικογένειά μου. Δεν έκρυψα τίποτα από εσάς, γιατί ήθελα ο κόσμος να νιώσει ότι δεν υπάρχει στην ψυχική μου υγεία κάποιο… Κωσταλέξι. Ζήτησα βοήθεια από τους γιατρούς στο Δαφνί γιατί δεν μπορούσα να ανταποκριθώ σε κάποιες συνθήκες. Και σε όλα αυτά με βοήθησαν οι ειδικοί, οι οποίοι μου είπαν ότι είμαι μια χαρά»

Τι συνέβη και διαταράχτηκε η ψυχική της ηρεμία; «Επειδή όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά, από την πολλή αγάπη και υπερηφάνεια που είχαν και έχουν για μένα οι γονείς μου, η μαμά μου συγκεκριμένα δε δέχτηκε ποτέ ότι είμαι πτυχιούχος καθηγήτρια της Αγγλικής και έγινα ηθοποιός. Ο μπαμπάς μου με στήριζε πάντα. Κάποια στιγμή όμως από πιέσεις … λύγισε κι αυτός με αποτέλεσμα να έρθει ο πρώτος μου εγκλεισμός στο Δρομοκαΐτειο. Δεν έχω πειράξει κανέναν και δεν είμαι τρελή. Πάνω από 20 χρόνια με ξέρουν όλοι στο επάγγελμα. Θα σας φέρω και χαρτί που πιστοποιεί ότι δεν είμαι τρελή», δήλωσε στην εφημερίδα espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved