Ξαφνικός χωρισμός για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!
Showbiz

Ξαφνικός χωρισμός για ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ!

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να κυκλοφορήσουν οι πρώτες τρυφερές φωτογραφίες τους και ήδη ακολουθούν χωριστούς δρόµους, διατηρώντας όµως τη σχέση τους σε φιλικό επίπεδο.

Ο λόγος για τον Χρήστο Βασιλόπουλο και την Ιωάννα Παπαγιάννη που δεν είναι πια μαζί.

Ο κεραυνοβόλος έρωτάς τους, έµελλε να µην κρατήσει παρά µόνο δυόµισι µήνες, µιας και οι αναζητήσεις και οι προτεραιότητές του ενός ήταν τελείως διαφορετικές από εκείνες του άλλου. Το µοντέλο ζει και εργάζεται στην Αθήνα, ενώ ο ηθοποιός έχει ήδη χαράξει µια σηµαντική διαδροµή στο Λος Άντζελες, όπου πλέον µένει µόνιµα έχοντας ανοίξει τους ορίζοντές του στην υποκριτική και δοκιµάζοντας τις δυνάµεις του στο αντικείµενο που αγαπάει.

Η ξανθιά καλλονή, από την άλλη, η οποία είναι και ντράµερ, παρόλο που ερωτεύτηκε τον Χρήστο σφόδρα -όπως µαρτυρούν οι κοινοί γνωστοί τους- δεν µπορούσε να παρατήσει όλα όσα έχει χτίσει τα τελευταία χρόνια και να µετακοµίσει σε µια άλλη ήπειρο, απλώς και µόνο για έναν έρωτα. Είναι γεγονός, ωστόσο, ότι ενώ σκεφτόταν -όπως δήλωνε λίγο καιρό πριν και στην προσωπική της σελίδα στο Instagram- να ταξιδέψει στην Αµερική και να δοκιµαστεί, τελικά αποφάσισε ότι δεν ήταν αυτή η προτεραιότητά της και έτσι αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή της στην Ελλάδα.

Κάποιοι από τους φίλους τους, µάλιστα, φέρεται να σχολίασαν πως, µετά από µια τέτοια τροπή στη µεταξύ τους σχέση, προφανώς ο έρωτάς τους δεν ήταν τόσο δυνατός ώστε να τους κρατήσει µαζί και ερωτευµένους. Πάντως, σύμφωνα με τη Realnews, από την ηµέρα που ελήφθησαν οι αποφάσεις, και οι δυο δηλώνουν µόνοι στην προσωπική τους ζωή.

Ο µεν Χρήστος απολαµβάνει εδώ και µερικές ηµέρες, µετά τις διακοπές του στην Ελλάδα, τις βουτιές του σε νησιά της Καραϊβικής µαζί µε τον καλό του φίλο, τον κοµµωτή Δηµήτρη Γιαννέτο, η δε Ιωάννα συνεχίζει τη δουλειά της στο µόντελινγκ, αλλά και στα κρουστά, µε µίνι εξορµήσεις σε όλη την Ελλάδα. Από την ηµέρα του χωρισµού τους οι δυο τους έχουν κόψει την επικοινωνία µεταξύ τους και παρά το γεγονός ότι αποφάσισαν από κοινού να δώσουν τέλος στην ερωτική τους σχέση µε την υπόσχεση ότι θα διατηρήσουν τη φιλία τους, περισσότερο τυπικές µοιάζουν οι σχέσεις τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved