Ανέστης Βλάχος: «Δεν απάτησα καμία παρόλο που με κυνηγούσαν οι γυναίκες»
Showbiz

Ανέστης Βλάχος: «Δεν απάτησα καμία παρόλο που με κυνηγούσαν οι γυναίκες»

Ηταν ο «κακός» του ελληνικού κινηματογράφου, παρόλα αυτά οι θαυμάστριες τον πλησίαζαν.

Ο Ανέστης Βλάχος σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε για τη σχέση του με τις γυναίκες και αν απάτησε κάποια σύντροφό του…

Παρότι υπήρξατε σκληρός, λόγω των ρόλων σας, οι θαυμάστριες σας δεν επηρεάζονταν;
«Ναι, ήμουν σκληρός. Δεν έχω παράπονο από τις γυναίκες, ήμουν εραστής, τους άρεσα κι ας έκανα τους σκληρούς ρόλους. Δεν έχω από καμία γυναίκα παράπονο, πάντα τις πρόσεχα, τις κοιτούσα στα μάτια. Είχα πολλές γυναίκε5, είχα πολλές κατακτήσεις. Φαίνεται πως οι σκληροί άρεσαν στις γυναίκες».

- Περισσότερο κυνηγούσατε εσείς τις γυναίκες ή εκείνες εσάς;
«Οι γυναίκες με κυνηγούσαν περισσότερο. Ανέβαινε η μία στο σπίτι μου και μόλις έφευγε, ανέβαινε η άλλη. Τις αγαπώ, τις εκτιμώ και τις σκέφτομαι όλες».

-Θυμάστε όλες τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή σας;
«Ναι, τις θυμάμαι».

-Άρα, η σύζυγος σας έκανε μεγάλο αγώνα για να σας κρατήσει δίπλα της;
«Δεν ήμουν μπαγάσας, εκτιμούσα. Από τη στιγμή που είχα μια σχέση, δεν έκανα κι άλλες για πλάκα, εκτιμούσα τη γυναίκα που ήμουν μαζί της. Στην πρώτη μου γυναίκα ήμουν τίμιος, μετά ξαναπαντρεύτηκα, και πάλι εντάξει ήμουν».

-Δεν δημιουργήσατε ποτέ παράλληλα σχέση, παρότι υπήρξαν τόσοι πειρασμοί γύρω σας;
«Όχι, δεν απάτησα καμία, παρόλο που με κυνηγούσαν οι γυναίκες. Πέρασα καλά, ωραία ζωή, αλλά πέρασα και δυστυχία. Μεγάλωσα ορφανός, ο πατέρας μου σκοτώθηκε στον ελληνοαλβανικό πόλεμο, το 1941, και με μεγάλωσε η γιαγιά μου. Πέρασα δύσκολα παιδικά χρόνια, στην κατοχή, στον εμφύλιο, γιατί ήμουν στην Αριστερά, βέβαια δεν έκανα τίποτα, πράξεις και έργα. Ο αθηναϊκός λαός, που τον ευχαριστώ, με ψήφισε και μ' έβγαλε 2 φορές, για δύο τετραετίες, πρώτο δημοτικό σύμβουλο απ' όλες τις παρατάξεις», λέει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved