Το «επίσημο» φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου Ρέμου-Μπόσνιακ
Showbiz

Το «επίσημο» φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου Ρέμου-Μπόσνιακ

Αναμφισβήτητα ήταν ένας από τους πιο λαμπερούς γάμους της φετινής χρονιάς και δημιούργησε τον ανάλογο ντόρο! 

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ βίωσαν έναν πραγματικά παραμυθένιο γάμο που τα είχε όλα. Άγχος, ονειρικό σκηνικό, συγκίνηση και πολύ κέφι, όπως ακριβώς, δηλαδή, τον ήθελαν και οι ίδιοι.

Ο γάμος, που έγινε το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στο υπέροχο κτήμα με τις ανθισμένες ροδιές του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη, διέθετε πολύ ρομαντισμό.

Η νύφη συνοδευόμενη από τον πατέρα της, έφτασε μέσα σε παραδοσιακή βαρκούλα από την τεχνητή λίμνη που διαθέτει το κτήμα ενώ ακούγονταν κεφαλονίτικες καντάδες που συγκίνησαν όλους. Ήταν μία ιδέα του Αντώνη Ρέμου, όπως αποκάλυψε σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά η κουμπάρα του ζευγαριού, Μαρία Μπεκατώρου. Μετά τη λήξη της ρομαντικής τελετής, το ζευγάρι αποχώρησε με την κόρη του, Ελένη που ήταν και το μοναδικό παρανυφάκι στον γάμο. Έφυγαν ξανά εν πλω ενώ ο Γιώργος Ντάβλας -ο οποίος και είχε αναλάβει την οργάνωση του γάμου- τους συνόδευε ηχητικά τραγουδώντας το Sole Mio. Η στιγμή που ακολούθησε ήταν μαγική καθώς οι περίπου 500 καλεσμένοι άφησαν να φύγουν στον ουρανό τα λευκά μπαλόνια που κρατούσαν και έγραφαν τα αρχικά των νεόνυμφων, κάνοντας την ευχή τους για το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Σε ό,τι αφορά τη διακόσμηση, το ζευγάρι είχε επιλέξει λευκές τουλίπες και τα μικρά λευκά ανθάκια που ονομάζονται baby’s breath που πρόσδιδαν στο όλο σκηνικό ακόμα πιο ρομαντική νότα. Μετά το μυστήριο οι καλεσμένοι απόλαυσαν ένα υπέροχο δείπνο με τον Γιώργο Θεοφάνους στον πιάνο και τον Χρήστο Δάντη να ερμηνεύει το αγαπημένο τραγούδι των νεονύμφων με τίτλο «Ένα τραγουδι ακόμη». Τη σκυτάλη πήρε ο Eros Ramazzotti ενώ συνέχισαν η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Γλυκερία, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Κώστας Μακεδόνας, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Δάντης, η Δέσποινα Βανδή, και το κουβανέζικο συγκρότημα “Los Cuban Boys».

Η έκπληξη της βραδυάς ανακοινώθηκε από τον Αντώνη Ρέμο οπου ξαφνικά προσκάλεσε τους καλεσμένους του να μεταφερθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο οπου «έψησε & αλάτισε» με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Mr. Salt Bae Nusret, στενός φίλος του γαμπρού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved