Showbiz

Πετρουτσέλι: Αυτός είναι ο λόγος που αποχώρησε από το Happy Day - Η ατάκα «φωτιά» για τη Σπυροπούλου

Gossip-tv Team

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μίλησε ανοιχτά για την αποχώρησή της από το Happy Day, τη σχέση που έχει πια με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εάν της έστειλε μήνυμα τώρα που ξεκίνησε η νέα σεζόν και παρουσιάζει το My Style rocks αλλά ανέφερε και πότε θα κάνει τον θρησκευτικό γάμο με τον αγαπημένο της Άρη Γούτο!

Η Φλορίντα είπε χαρακτηριστικά για την αποχώρησή της από το Happy Day: «Ήταν πρακτικό το θέμα. Δεν γινόταν να είμαι στο Happy Day φέτος, γιατί η μικρούλα μου σαράντησε όταν ξεκίνησαν δουλειά τα παιδιά. Στη Σταματίνα πέρασα πολύ καλά και έκανα πραγματικούς φίλους…»!

Και υπογράμμισε: « Από την εμπειρία μου με την Κωνσταντίνα, μόνο με τη Νάνσυ κάνουμε κολλητή παρέα. Με την Κωνσταντίνα δεν ήμασταν φίλες. Είχαμε βγει δυο φορές με την Κωνσταντίνα, συνεργαζόμασταν μόνο. Δεν σημαίνει ότι επειδή δουλεύεις με κάποιον είσαι και κολλητός. Με την Κωνσταντίνα δυο χρόνια που ήμασταν μαζί δεν είδα να απολύεται κάποιος από την εκπομπή… Όχι δεν της έστειλα μήνυμα για «καλή επιτυχία» για το My Style Rocks, που να προλάβω;»

Δείτε τι άλλο είπε η Φλορίντα στο ακόλουθο βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved