Μαριάννα Τουμασάτου: «Κινήθηκα δικαστικά-Ποιος είναι ο λόγος να βγάλω το παιδί μου στη δημοσιότητα;»
Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: «Κινήθηκα δικαστικά-Ποιος είναι ο λόγος να βγάλω το παιδί μου στη δημοσιότητα;»

Η Μαριάννα Τουμασάτου είναι από εκείνες τις διάσημες μαμάδες που δεν θέλουν με τίποτα να εκθέτουν τα παιδιά τους στα φώτα της δημοσιότητας.

Η ίδια μάλιστα κατά το παρελθόν κινήθηκε νομικά όταν παραβίασαν την προσωπική της ζωή εκθέτοντας στα Μέσα φωτογραφία της κόρης της.

Μιλώντας στις κάμερες είχες πει πως όταν είχαν προσπαθήσει, 2 μηνών ακόμα, να βγάλουν την κόρη σας φωτογραφίες, είχατε κινηθεί νομικά. Τι σας ενόχλησε και σας φόβισε;
«Έχουμε στερηθεί πρεμιέρες φίλων σε παιδικά θέατρα για να μη βρεθεί η μικρή μπροστά στις κάμερες. Γάμους, βαφτίσεις και διάφορες κοινωνικές στιγμές αγαπημένων ανθρώπων για τον ίδιο λόγο. Τότε την έβγαλαν φωτογραφία και τη δημοσίευσαν και για αυτό πήγαμε δικαστικά. Ποιος είναι ο λόγος να βγάλω το παιδί μου στη δημοσιότητα; Δεν είναι κακό για όποιον θέλει να το κάνει αλλά δεν είναι απλό. Πού ξέρω εγώ αν κάποιος ανόητος δει το παιδί μου και το στοχοποιήσει; Θέλω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Όταν πάει 18 και αποφασίσει πως είναι ένας χώρος που της αρέσει και αισθάνεται άνετα μέσα σε αυτόν, ας τον ακολουθήσει. Δεν θα μπω ποτέ εμπόδιο στη ζωή της. Αλλά δεν θα βγάλω το παιδί στις κάμερες. Δεν χρειάζεται. Είναι μικρή, δεν έχει συνείδηση των πραγμάτων, δεν έχω την άδειά της και δεν θεωρώ ότι μπορώ να το κάνω»

Έχεις παραδεχτεί πως, όταν η μικρή μπήκε για πρώτη φορά στο σχολικό, πλάνταξες στο κλάμα. Τώρα που πάει δευτέρα δημοτικού το έχεις συνηθίσει;
«Συγκινούμαι πολύ με τον τρόπο που αντιδρά εκείνη και με το πώς το περιμένει. Όπως επίσης με τα έθιμα που έχουμε φτιάξει στο σπίτι μας για την πρώτη μέρα στο σχολείο. Είναι πολύ συγκινητικό όταν βλέπεις αυτό το πλασματάκι, που το θυμάσαι με τις πάνες και την πιπίλα, να σου διηγείται πράγματα. Έχει τη δική της ζωή πια, στην οποία δεν είσαι παρών. Ξέρεις μόνο ό,τι σου λέει εκείνη και οι δάσκαλοί της. Είναι πολύ ωραίο, γιατί είναι ένας ελεύθερος άνθρωπος που ζει παράλληλα με εσένα»

Τώρα που η Χρυσηίδα έχει μεγαλώσει, παρακολουθεί σειρές ή παραστάσεις όπου παίζετε εσύ και ο μπαμπάς της;
«Βλέπει κάτι λίγα, κυρίως κωμικές σκηνές. Την καινούρια σειρά δεν θα τη δει. Θα την αφήσω στην ησυχία της, να διάγει τον ήσυχο βίο της»
Έχεις πει πως ιδανικά δεν θα ήθελες η κόρη σας να ακολουθήσει το δικό σας επάγγελμα. Σου έχει πει μέχρι σήμερα ότι θέλει να γίνει ηθοποιός;
«Ναι, το λέει. Όπως τα παιδιά των γιατρών λένε ότι θέλουν να γίνουν γιατροί, των δικηγόρων δικηγόροι. Μπορεί να το συνεχίσει και στο μέλλον, μπορεί και όχι»

Θα προσπαθούσες να της αλλάξεις τη γνώμη;
«Όχι. Η δημοκρατία είναι το ύψιστο αγαθό! Ούτε ο μπαμπάς της θα ήθελε ποτέ να την πιέσει για κάτι. Είναι σημαντική η έκφραση του ανθρώπου. Είναι καλό να είναι ο κάθε άνθρωπος το κέντρο της ύπαρξής του, με όποιο κόστος και τίμημα», λέει η ίδια στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved