Ηλίας Γκότσης: «Σε πρακτικό επίπεδο έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου»
Showbiz

Ηλίας Γκότσης: «Σε πρακτικό επίπεδο έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου»

Η συμμετοχή αλλά και η νίκη του Hλία Γκότση στο Survivor 2, του εξασφάλισαν ένα εισιτήριο για το συναρπαστικό κό¬σμο της showbiz, έναν κόσμο καινούριο για εκείνον.

«Η αναγνωρισιμότητα δεν μου έδωσε αυτοπεποίθηση αλλά χαρά. Ειδικά από τον κόσμο που με υποστήριξε και με υποστηρίξει ακόμα. Από εκεί και πέρα δεν πρόκειται, να επηρεάσει το χαρακτήρα μου, που παραμένει ίδιος με πριν. Σε πρακτικό επίπεδο έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου. Όταν τέλειωσε το παιχνίδι, ήμουν λίγο στα χαμένα. Ήταν ένα σοκ για εμένα. Σκέψου πως δυσκολεύτηκα να αυξήσω τις ποσότητες του φαγητού, καθώς το στομάχι μου είχε κλείσει. Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου» εξηγεί στο People.

Στον Άγιο Δομίνικο τον επισκέφτηκε η κοπέλα του, η Χριστίνα.

«Γνωριζόμαστε εδώ και πέντε περίπου χρόνια, αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω παραπάνω για το συγκεκριμένο θέμα. Είναι κάτι προσωπικό και σέβομαι τους κοντινούς μου ανθρώπους. Μπήκα στο παιχνίδι γνωρίζοντας πως θα υπάρξει δημοσιότητα. Τους δικούς μου ανθρώπους, είτε είναι οικογένεια είτε σύντροφος, θέλω να τους προστατέψω και να μην τους εκθέσω» αρκείται να πει χωρίς να επιθυμεί να επεκταθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved