Γιάννης Αϊβάζης: «Είτε δω την Μαρία με πιτζάμες είτε με ντεκολτέ, πάντα το ίδιο σέξι είναι»
Showbiz

Γιάννης Αϊβάζης: «Είτε δω την Μαρία με πιτζάμες είτε με ντεκολτέ, πάντα το ίδιο σέξι είναι»

Ντύθηκε γαμπρός αρκετά νέος αλλά ποτέ δεν σκέφτηκε ότι αυτό θα τον πήγαινε πίσω στα επαγγελματικά του.

Ο Γιάννης Αϊβάζης σε πρόσφατη συνέντευξή του, μιλάει για τη ζωή του, για την σύζυγό του, Μαρία Κορινθίου, την κόρη του και τις… δημόσιες σχέσεις που απεχθάνεται.

Ντύθηκε γαμπρός στα 31 του. Σκέφτηκε ποτέ ότι ο γάμος τον πήγαινε πίσω επαγγελματικά;

«Ποτέ. Δεν θα μπορούσα να χαραμίσω τη ζωή μου και τα συναισθήματα μου για χάρη της δουλειάς. Αν είχα να επιλέξω μεταξύ του ερωτά μου για τη Μαρία και της καριέρας μου, θα επέλεγα τη γυναίκα μου». Τη θεωρεί ακόμα σέξι;

«Είτε τη δω με πιτζάμες είτε με ντεκολτέ, πάντα το ίδιο σέξι είναι», παραδέχεται! Με τη μικρή του γυναίκα, την πανέμορφη κόρη του, Ισμήνη, που είναι δέκα ετών, έχει μια σχέση ερωτική... Δεν είναι καθόλου αυστηρός μαζί της; «Δεν τη μαλώνω ποτέ, απλά έχουμε μια σχέση που ό,τι και να της πω θα το κάνει... Μαλώνει με τη μαμά της. Αν θέλω κάτι και της το πω, θα με ακούσει, γιατί δεν θέλει να μου χαλάει χατίρι», εξηγεί.

Ο Γιάννης Αϊβάζης είναι αυθεντικός. Δεν μασάει τα λόγια του. Δεν «κωλώνει», που λέμε. Και απεχθάνεται τους δήθεν και τις δημόσιες σχέσεις.

«Είναι απλό... Εγώ από τη σχολή ακόμα, όταν σπούδαζα, αποφάσισα να κάνω αυτό που αγαπώ και δεν θέλω ποτέ να αλλάξω τα πιστεύω μου. Αυτές είναι οι αρχές που έχω πάρει από την οικογένεια μου, με τις ίδιες αρχές μεγαλώνει και η δική μου οικογένεια. Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Η δική μου η αλήθεια πειράζει πολλούς και το έχω πληρώσει στη δουλειά μου, αλλά δεν με ενδιαφέρει να κάνω δημόσιες σχέσεις. Εγώ γουστάρω αυτό που πιστεύω να το λέω. Δεν μου αρέσει η καταπίεση», τονίζει στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved