Δέσποινα Βανδή: Η βόλτα στο παζάρι και η τυχαία συνάντηση
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Η βόλτα στο παζάρι και η τυχαία συνάντηση

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες η Δέσποινα Βανδή

Η τραγουδίστρια ταξίδεψε για τη γειτονική μαζί χώρα με τον σύζυγό της, Ντέμη Νικολαΐδη, και τους συνεργάτες της, προκειμένου να δώσει συναυλία. Παράλληλα η Δέσποινα Βανδή βρήκε την ευκαιρία να κάνει shopping therapy στην Πόλη.

Ο φακός της Εspressο εντόπισε την καλλιτέχνιδα στο τεράστιο παζάρι της Κωνσταντινούπολης, το Grand Bazaar!
Συνοδευόμενη από συνεργάτη της, πιθανότατα στιλίστα, καθώς της έλεγε τη γνώμη του σε οτιδήποτε κι αν κοιτούσε, η Δέσποινα γύρισε δυο τρία μαγαζιά, μέχρι που έπεσε πάνω σε έναν συμπατριώτη της από την Καβάλα, ονόματι Μιχάλη.

Ενθουσιασμένη, η τραγουδίστρια μίλησε για λίγο μαζί του και πληροφορήθηκε ότι γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη, αλλά θυμάται πάντα με αγάπη την ιδιαίτερη πατρίδα του. Φεύγοντας από το κατάστημα του, η Βανδή κρατούσε στα χέρια της μια μικρή τσάντα που ψώνισε από εκεί.
Λίγες ώρες αργότερα η Ελληνίδα σταρ έδωσε τις ευχές της μέσω instagram στον σύζυγο της, ο οποίος είχε τα γενέθλια του.

Με δύο κοινές φωτογραφίες τους που ανέβασε στον λογαριασμό της δήλωσε full in love μαζί του έπειτα από 15 χρόνια γάμου και δύο παιδιά. «45 το αγόρι μου!!! Ακόμα να με φτάσει!» έγραψε κάνοντας χιούμορ με τη διαφορά στην ηλικία τους, καθώς εκείνη είναι 49 ετών. Εβαλε μάλιστα hashtag «Η αγάπη της ζωής μου!», ενώ του επιφύλαξε και μια τούρτα-έκπληξη με θέμα την ΑΕΚ, την οποία εμφάνισε ξαφνικά κατά τη διάρκεια ενός δείπνου τους στην Πόλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved