«Είπα ότι είμαι μεγαλύτερη για να μπω σε reality»
Showbiz

«Είπα ότι είμαι μεγαλύτερη για να μπω σε reality»

Την έχουμε δει σε τρια reality. Μπορεί τα δυο πρώτα να είχαν σχέση με την μουσική, αλλά το τελευταίο δεν είχε καμία σχέση με αυτό το αντικείμενο. 

Ο λόγος για την Ιρένε Τροστ, η οποία αποκάλυψε πως όταν δήλωσε συμμετοχή στο Dream Show είπε πως είναι μαγαλύτερη.

Έκτοτε, της μπήκε το μικρόβιο για το τραγούδι, ενώ πριν έναν χρόνο θέλησε να δοκιμάσει και τις δυνατότητές της στην επιβίωση στην παραλία της Κουρούτας.

Είσαι το κορίτσι των ριάλιτι παιχνιδιών;

«Ήμουν στο «Dream Show», στο «Your face sounds familiar» και στο «Survival», όπως και άλλοι, αλλά μου βγήκε εμένα η... ρετσινιά. Το μόνο που μου μένει είναι το ριάλιτι μαγειρικής τώρα, αλλά είμαι άσχετη με τη μαγειρική. Το «Your face sounds familiar» είναι κάτι που θα το έκανα όποια στιγμή κι αν μου το ζήταγαν. Ήταν κάτι που με αντιπροσωπεύει, γιατί είναι ακριβώw επάνω στο στοιχείο μου, το τραγούδι, την υποκριτική, τη μίμηση, το χορό”

Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με όλα αυτά;

«Όταν ξεκινούσα, ήμουν εντελώς άβγαλτη, πολύ μικρή, ανήλικη, δεν είχα σκοπό να μπω σ' αυτόν το χώρο. Ήθελα πάντα να σπουδάσω σχέδιο μόδας, μου άρεσαν πάρα πολύ τα ρούχα. Πολλά μου αρέσουν, σενάρια, σκηνοθεσία, έχω σπουδάσει και δημοσιογραφία. Ως παιδί είχα απωθημένο να γίνω δικαστίνα, γιατί έβλεπα ότι ήταν όλα άδικα γύρω μας και ήθελα να απονείμω δικαιοσύνη. Το «Dream Show» ήταν η αιτία να ξεκινήσω να μπω στη διαδικασία να γίνω τραγουδίστρια. Όταν είχα μπει στο παιχνίδι, ούτε μαθήματα φωνητικής είχα κάνει, ήμουν ανήλικη και τότε δεν το λέγαμε. Δεν είναι καλό να λες ότι είσαι κάτω των 18 όταν μπαίνεις σε αυτά τα παιχνίδια, οπότε αναγκαστικά έπρεπε να πω ότι είμαι μεγαλύτερη»

Οι γονείς σου τι έλεγαν γι’ αυτή σου την απόφαση;

«Οι γονείς μου δεν τρελάθηκαν πολύ με την ιδέα ότι θα μπω σ' αυτόν το χώρο. Ο μπαμπάς μου είναι Ολλανδός και πιο «αυστηρός». Θεωρούσε ότι ήταν καλύτερο να κάνω μια δουλειά πρωινή, κανονική. Οι γονείς μου είναι καθηγητές, έχουμε δικά μας φροντιστήρια αγγλικών. Παλαιότερα στην Ολλανδία ήταν δικηγόρος και η μαμά μου ασχολιόταν με ναυτιλιακά. Τα άφησαν όλα και ήρθαν στην Ελλάδα. Έχω κι ένα μεγαλύτερο αδερφό. Γεννήθηκα στην Ολλανδία και μεγάλωσα εδώ, όπου ήρθα σε μικρή ηλικία. Η μαμά μου, Ελληνίδα, έζησε αρκετά χρόνια στην Ολλανδία. Άρεσε πολύ η Ελλάδα στον μπαμπά μου, παρότι Ολλανδός, κι έτσι ήρθαμε. Αν ο μπαμπάς ήθελε να μείνουμε στην Ολλανδία, η μαμά μου θα συμφωνούσε»

Θα το έκανες αν στο ζητούσε ο σύντροφός σου να αλλάξεις χώρα επειδή εκείνος το ήθελε;

«Πολύ δύσκολα. Στο παρελθόν μου έχει τύχει να έχω σχέση με ξένο, με προβλημάτιζε αυτό το πράγμα. Όταν μεγαλώνεις και θέλεις να κάνεις οικογένεια, σπίτι και λέει ο άλλος: «Έλα στη χώρα μου», επειδή το έχω ζήσει αυτό, δεν ξέρω αν θα το έπαιρνα απόφαση. Δύσκολα φεύγω από το δικό μου χώρο. Στην Ολλανδία, που είχα πάει για κάποια δουλειά, παρότι είναι η χώρα μου, δεν ένιωθα πολύ άνετα, ήθελα να-γυρίσω εδώ, όπου είναι όλοι οι φίλοι μου κι ένιωθα καλύτερα» αποκάλυψε στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved