Μιχάλης Βιολάρης: «Αν είχα κόρη δεν θα έβαφα τα μαλλιά μου»
Showbiz

Μιχάλης Βιολάρης: «Αν είχα κόρη δεν θα έβαφα τα μαλλιά μου»

Βρίσκεται στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού 52 ολόκληρα χρόνια. 

 

Ο Μιχάλης Βιολάρης εξήγησε γιατί βάφει τα μαλλιά του και αποκάλυψε πως αν είχε μια κόρη δεν θα σκεφτόταν να το κάνει.

«Εκτίθεμαι 52 χρόνια στον κόσμο, λέω ότι βάφω τα μαλλιά μου, ότι είμαι μεγάλοδ, σε ηλικία, αλλά δεν αισθάνομαι μεγάλος. Τότε ήταν ταμπού να βάφεις τα μαλλιά σου, τους αποκαλούσαν «βαψομαλλιάδες».

Για ποιο λόγο θελήσατε να βάψετε τα μαλλιά σας;

«Αν είχα μια κόρη 30 χρονών και τη μεγάλωνα, δεν θα έκανα αυτά που κάνω τώρα. Όταν μεγαλώνεις μια κόρη, γιατί κόρη ήθελα, θα μου έλεγε: «Ρε μπαμπά, είναι δυνατόν να έρχεσαι να με παίρνεις από το σχολείο και να είναι βαμμένα τα μαλλιά σου;». Έτσι, για να μη μου το πει, δεν θα τα έβαφα, οπότε θα με οδηγούσε σε πιο σοβαρό θέμα. Εγώ τώρα δεν είμαι σοβαρός, δεν με ενδιαφέρει να είμαι σοβαρός, αφού δεν έχω τίποτα οικογενειακό να κερδίσω ή να χάσω. Η συνέχεια του ανθρώπου είναι το παιδί»

Υπήρξατε επιρρεπής;

«Είμαι υπερβολικός σε όλα. Άμα βρω μπάμιες ή μαγειρεύω εγώ, που το κάνω πολύ καλά, τρώω πολλές. Όταν μου αρέσει κάτι, είμαι υπερβολικός. Κάνω και κατσικάκι τσιγαριαστό, είναι από τα καλύτερα που μαγειρεύω, μου αρέσει, περνάει και η ώρα μου. θέλω να έχω μια καλή εξέλιξη των πραγμάτων, όταν μεγαλώσω πολύ. Δεν θέλω να μην μπορώ να αυτοεξυπηρετούμαι και να χρειάζομαι βοήθεια, θέλω να μην τρέχουν τα σάλια μου για τις γυναίκες, που τις αγαπάω, αλλά τώρα δεν με παίρνει να εκτίθεμαι. Βλέπω ορισμένους στην ηλικία μου, που τρέχουν τα σάλια τους και τους λυπάμαι. Δεν θέλω να τραγουδάω, να μη μου βγαίνει καλά η φωνή και να λένε: «Κοίτα πού κατάντησε αυτός». Δεν θα ήθελα ποτέ να το πουν αυτό, πριν το πουν, θα έχω φύγει. Το έχω πει κι εγώ για κάποιους συναδέλφους μου, που δεν έπρεπε να τραγουδάνε ακόμα, αλλά το κάνουν για δικούς τους λόγους. Πήραν χρήμα, δόξα, χειροκρότημα, έπρεπε κάποια στιγμή να σταματούσαν» εξήγησε στο Λοιπόν ο Μιχάλης Βιολάρης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved