Γιώργος Κοντοπόδης: «Το μελό μου αρέσει στο θέατρο, όχι στη ζωή μου»
Showbiz

Γιώργος Κοντοπόδης: «Το μελό μου αρέσει στο θέατρο, όχι στη ζωή μου»

Τα μέσα κοινωνική δικτύωσης μπορεί να είναι μέρος της καθημερινότητας μας αλλά ο Γιώργος Κοντοπόδης θεωρεί πως έχουν απομονώσει τους ανθρώπους.

Ο γνωστός ηθοποιός, σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για το αν τον φοβίζει η μοναξιά ενώ τόνισε πως ο όρος «drama queen» τον χαρακτηρίζει.

Πού οφείλεται το γεγονός ότι οι σχέσεις έχουν γίνει πιο περίπλοκες;

«Ίσως στο ότι έχουμε απομονωθεί και ότι ο κάθε άνθρωπος φοβάται να μιλήσει στον άλλον, γιατί δεν ξέρει πού θα τον οδηγήσει αυτό. Έχουμε στραφεί πιο πολύ στον εαυτό μας τόσο πολύ, που η ανθρώπινη επικοινωνία μας τρομάζει. Σ' αυτό, βέβαια, ίσως έχουν συμβάλει και τα μέσα κοινωνικής-δικτύωσης».

Εσύ έχεις στραφεί πιο πολύ στον εαυτό σου;

«Εγώ είμαι εκ φύσεως μοναχικός άνθρωπος, ενώ με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχω τη χείριστη των σχέσεων. Η μοναχικότητα μου θεωρώ ότι έχει ενταθεί. Πολλές φορές η μοναχικότητα μετατρέπεται σε μοναξιά κι όταν ένας άνθρωπος το βιώνει θεωρώ ότι είναι ένα επικίνδυνο μονοπάτι. Μπορεί να οδηγηθεί σε ακραίες συμπεριφορές».

Σε φοβίζει η μοναξιά;

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άνθρωπος που να μην τον φοβίζει η μοναξιά. Δηλαδή ένας άνθρωπος να είναι ευτυχισμένος όταν είναι μόνος του».

Βιώνεις σε απόλυτο βαθμό τις άσχημες καταστάσεις;

Ο όρος «drama queen» μπορεί να με χαρακτηρίσει, αλλά, πλέον, το έχω μειώσει. Δεν μου αρέσει να γίνεται γραφικό. Το μελό μου αρέσει στο θέατρο, όχι στη ζωή μου!», αναφέρει στο MY TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved