Δημήτρης Χρονόπουλος: «Ήθελα κάποια στιγμή να κάνω τατουάζ αλλά φοβάμαι πολύ τις βελόνες»
Showbiz

Δημήτρης Χρονόπουλος: «Ήθελα κάποια στιγμή να κάνω τατουάζ αλλά φοβάμαι πολύ τις βελόνες»

Η νέα μεγάλη… μόδα στους chef παγκοσμίως είναι τα τατουάζ. Ο Δημήτρης Χρονόπουλος,  πάντως, δεν έχει! Όχι γιατί δεν θέλει, αλλά όπως αποκαλύπτει φοβάται τις βελόνες!

«Δεν έχω τατουάζ. Ήθελα κάποια στιγμή να κάνω, αλλά φοβάμαι πολύ τις βελόνες. Έχω φύγει πάρα πολλές φορές από τον γιατρό επειδή έπρεπε να μου κάνουν εμβόλια. Στον στρατό δεινοπάθησα μέχρι να γίνουν οι διαδικασίες» λέει αρχικά στο Down Town.

Όσο για το αν είναι νευρικός ή ήρεμος όταν βρίσκεται στην κουζίνα, αναφέρει: «Αυτό το μαγικό και ωραίο που βλέπει ο κόσμος στις φωτογραφίες και στα social media δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα. Για να βγει ένα ωραίο γλυκό υπάρχει σκληρή δουλειά από πίσω. Θέλω στο εργαστήριο όλα να είναι σε τάξη. Δεν μπορώ να λειτουργήσω αλλιώς. Δεν μπορώ καθόλου τις φωνές, τη φασαρία, τις εντάσεις, τα έντονα χτυπήματα, ακόμα και στα σκεύη. Μου αρέσει να γίνονται όλα σωστά και με ηρεμία. Όταν βριζόμαστε και τσακωνόμαστε, στενοχωριέμαι. Θυμάμαι ένα περιστατικό στο Βαρούλκο, παραμονή Χριστουγέννων. Για το γλυκό της βραδιάς κάναμε προετοιμασία 15 μέρες. Είχα αποφασίσει να κάνουμε ένα σοκολατένιο χριστουγεννιάτικο στολίδι με Mont Blac. Έπρεπε να δημιουργήσουμε ένα σοκολατένιο κέλυφος που θα είχε μέσα ένα άλλο κέλυφος από μαρέγκα και κοσμήματα από καραμέλα, σαν μπιζoυτιέρα. Θα το συνοδεύαμε με παγωτό που θα ήταν χιονάνθρωπος από μακαρόν. Επτά η ώρα το απόγευμα μου λένε: "Έχουμε ένα προβληματάκι". Μου ανοίγουν την κατάψυξη και οι χιονάνθρωποι είχαν λιώσει, ήταν ζουμί. Έπαθα σοκ, είμαι τυχερός που δεν έπαθα εγκεφαλικό. Τελικά, βρήκαμε τρόπο και το σώσαμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved