Μιχάλης Βιολάρης: «Οι γυναίκες, αν δεν τις παντρευτείς τα πρώτα 2,5 χρόνια... φεύγουν»
Showbiz

Μιχάλης Βιολάρης: «Οι γυναίκες, αν δεν τις παντρευτείς τα πρώτα 2,5 χρόνια... φεύγουν»

Ο Μιχάλης Βιολάρης σε πρόσφατη συνέντευξη του μίλησε για την προσωπική του ζωή, δηλώνοντας ότι δεν ανήκει στην κατηγορία εκείνων που συμβιβάζονται, κάτι το οποίο πλήρωσε.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν θεωρεί καλό που δεν έχει κάνει οικογένεια, ενώ πάντα ήθελε να αποκτήσει μια κόρη, κάτι που δεν συνέβη κι έχει μετανιώσει για αυτό

Βρήκατε την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή;
«Πέρασα πολύ ωραία στη ζωή μου, αλλά το ότι δεν έχω κάνει οικογένεια δεν είναι καλό. Οι γυναίκες, αν δεν τις παντρευτείς τα πρώτα 2,5 χρόνια, φεύγουν»

Αυτό συνέβη στην περίπτωση σας, έφευγαν από κοντά σας οι γυναίκες;
«Έφευγαν μετά τα 2,5 χρόνια. Ίσως να ήταν και ο χαρακτήρας μου τέτοιος, ήμουν αυστηρός γιατί ήμουν από ένα χωριό και είχαμε άλλα ήθη και έθιμα, τα οποία είχαν επιδράσει στη σχέση μιας μεγαλούπολης όπως είναι η Αθήνα. Το... προ Χριστού που γεννήθηκα εγώ είχα εμποτιστεί με το αυστηρό των πραγμάτων και δεν ταίριαζα με τη νοοτροπία της μεγαλούπολης. Με τις τέσσερις γυναίκες που μου έκαναν την τιμή να είναι μαζί μου δεν ταίριαξα για γάμο, ταίριαξα μόνο σαν σύντροφος. Η πρώτη μεγάλη μου σχέση ήταν 9 χρόνια. Δεν ήταν καμία από το χώρο μου. Όταν «ψωνίζεις» μια γυναίκα από το χώρο αυτό, τα μυαλά της είναι πάνω στους προβολείς και σε διάφορες ματαιοδοξίες, δεν είναι για να κάνεις οικογένεια. Οι πιο πολλοί φίλοι μου, 9 στους 10, χώρισαν όταν πήραν γυναίκα από το σινάφι, είναι λάθος. Υπάρχει ανταγωνισμός. Έκανα μόνο περιστασιακή σχέση με γυναίκα από το χώρο μου. Μου έκαναν την τιμή αρκετές γυναίκες να είμαι μαζί τους και μάλιστα γυναίκες που ήταν πολύ δυνατές στο μυαλό. Ίσως να έφταιγα που δεν έκανα μια οικογένεια»

Μετανιώσατε γι' αυτό;
«Μετάνιωσα γιατί δεν έχω μια κόρη, που θα ήταν 30 χρονών τώρα, αυτό είναι κάτι που μου λείπει έντονα. Ποτέ δεν ήμουν μόνος, σχεδόν πάντα ήμουν με σύντροφο», λέει ο ίδιος στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved