Ιρένε Τροστ: «Εδώ η εμφάνιση είναι το «πρώτο κλειδί» για να ανοίξει μια πόρτα»
Showbiz

Ιρένε Τροστ: «Εδώ η εμφάνιση είναι το «πρώτο κλειδί» για να ανοίξει μια πόρτα»

Ήταν ανήλικη ακόμα όταν δήλωσε συμμετοχή στο «Dream Show» και είπε ότι είναι μεγαλύτερη σε ηλικία» για να την πάρουν στο παιχνίδι. 

Η Ιρένε Τροστ μίλησε στο ΛΟΙΠΟΝ για το αν η συμμετοχή της στο ριάλιτι, της άνοιξε πόρτες.

«Βοηθάει στο να γνωρίσουν ποια είσαι, είναι ένα τηλεοπτικό βιογραφικό. Δεν μου έκλεισαν σίγουρα «πόρτες», αλλά μου άνοιξαν. Σήμερα δεν ανοίγουν οι «πόρτες» όπως θα θέλαμε, αλλάζουν πολλά πράγματα, δεν είναι εύκολος ο χώρος. Πιο πολύ με βοήθησαν στο να μάθει ο κόσμος ποια είμαι, τι κάνω και στο να «αποδείξω» τι είμαι. Όταν βλέπουν μια εμφανίσιμη κοπελίτσα, ξανθούλα, ψιλοσέξι, δεν σε παίρνουν στα σοβαρά, ότι ξέρεις και να τραγουδάς. Εγώ «έκλεισα» πολλά στόματα ανθρώπων που πίστευαν ότι δεν μπορώ να τραγουδήσω.

Στην Ελλάδα μια μικρή εμφάνιση να έχεις, να βγάζεις ένα προφίλ προς τα έξω... κι εγώ δεν βγάζω το προφίλ τη καλόγριας, σε παίρνουν για ελαφρόμυαλη και ατάλαντη, στο εξωτερικό δεν είναι έτσι. Εκεί δεν κοιτάνε την εμφάνιση, έχω δουλέψει και ξέρω. Εδώ η εμφάνιση είναι το «πρώτο κλειδί» για να ανοίξει μια «πόρτα» και μετά είναι το ταλέντο», λέει η ίδια σε συνέντευξη της στο περιοδικό Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved