Η ευτυχισμένη οικογένεια του Διονύση Σαββόπουλου!
Showbiz

Η ευτυχισμένη οικογένεια του Διονύση Σαββόπουλου!

Ο Διονύσης Σαββόπουλος δεν μπορεί παρά να είναι ένας περήφανος παππούς, ευτυχισμένος σύζυγος και πατέρας μιας και διαθέτει μία από τις πιο δεμένες οικογένειες στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Μαζί με τη σύζυγό του Άσπα έχουν καταφέρει να κατακτήσουν το όνειρό τους που ήταν, βέβαια, να αποκτήσουν μία πολύ ζεστή οικογένεια με τους δύο γιους τους Ρωμύλο και Κορνήλιο. Ο Ρωμύλος Σαββόπουλος μάλιστα έχει δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, έχοντας αποκτήσει δύο γιους.

Φυσικό ήταν λοιπόν, στην πρόσφατη εμφάνιση του «Νιόνιου» του ελληνικού πενταγράμμου στο Ηρώδειο, να είναι όλοι κοντά του. Ο μεγάλος καλλιτέχνης βρέθηκε στη σκηνή του Αρχαίου Ωδείου του Ηρώδου Αττικού με τη Μαρίνα Σάττι για τη μοναδική συναυλία τους που ονόμασαν «Για την υγειά των κοριτσιών μας» και για την οποία αποθεώθηκαν. Τίποτα δεν θα ήταν το ίδιο, όμως, για τον Διονύση Σαββόπουλο αν δεν είχε κοντά του τους δικούς του ανθρώπους και κυρίως τους δύο εγγονούς του Διονύση και Ανδρέα που τον καταχειροκρότησαν στο τέλος της εμφάνισής του. Δείτε φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη βραδιά…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved