Οι μπηχτές της Δανδουλάκη: «Δεν χτίζεις καριέρα µε το Instagram»! Για ποιους... χτυπάει η καμπάνα;
Showbiz

Οι μπηχτές της Δανδουλάκη: «Δεν χτίζεις καριέρα µε το Instagram»! Για ποιους... χτυπάει η καμπάνα;

Η Κάτια Δανδουλάκη, με τόσα χρόνια πορείας στον κόσμο της υποκριτικής και σπουδαίες δουλειές σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο, είναι σίγουρα η πλέον κατάλληλη για να μιλήσει για τον χώρο των ηθοποιών. 

Η ίδια, μιλάει για όσα από το παρελθόν της λείπουν και αποκαλύπτει και την... ανύπαρκτη σχέση της με τα social media... Διαβάστε τι είπε...

Κοιτώντας πίσω, τι σου λείπει πιο πολύ;

Αχ, είναι τόσα που µου λείπουν. Οι δικοί µου, ο Μάριος, οι φίλοι που χάθηκαν. Τόσοι αποχωρισµοί, τόσα πολλά αντίο... Ξέρεις τι άλλο µου λείπει; Η επαφή που υπήρχε ανάµεσα στους ανθρώπους, που τώρα πια έχει δώσει τη θέση της στα µηχανήµατα: το internet, τα social media, τα κινητά. Εχουν «εγκλωβιστεί» οι περισσότεροι στην... εικονική πραγµατικότητα των social media. Ζουν, ερωτεύονται και µαλώνουν, κριτικάρουν και υπάρ- χουν µέσα από αυτά, σαν να µην υπάρχει ζωή εκεί έξω. Σηµεία των καιρών!

Εσύ δεν έχεις ενδώσει στα social…

Κι ούτε πρόκειται. Εχει φτιαχτεί µια σελίδα για το θέατρο «∆ανδουλάκη» στο Facebook για να προωθούνται οι παραστάσεις µας. Πέραν τούτου, ουδέν. Αυτοµαστιγώθηκα για να µάθω να στέλνω email και µηνύµατα στο κινητό, λόγω της δουλειάς, αλλά, όχι, δεν µε αφορούν τα social media.

Κάποιοι και κάποιες «χτίζουν» καριέρα μέσα από αυτά. Θα το γνωρίζεις, υποθέτω, Κάτια…

Το γνωρίζω, τα µαθαίνω όλα αυτά. Και πως υπάρχουν ηθοποιοί µε πολλούς ακόλουθους που βρίσκουν δουλειά µέσα από τα social media, και πως παραγωγοί «ψήνονται» και τους ζητάνε βλέποντας τον «θόρυβο» που κάνουν, αλλά κακά τα ψέµατα, Βασίλη µου. ∆εν χτίζεις καριέρα µε το Instagram! Μπορεί να σου ανεβάσει τις µετοχές σου, να σου ανοίξει πόρτες, αλλά αν δεν είσαι καλός υποκριτικά, δεν σε καθιερώνει. Οι ηθοποιοί οφείλουν να διαβάσουν, να δουν θέατρο, να σκύψουν µε προσήλωση στο αντικείµενό τους και όχι να περνούν είκοσι τέσσερις ώρες το εικοσιτετράωρο πάνω από το Instagram.

Κάποιοι από αυτούς «πουλάνε» ακόμη και την προσωπική τους ζωή.

Ναι κι αυτό το βλέπω, αλλά δεν θέλω να το σχολιάσω. Ο καθένας µπορεί να κινείται όπως θέλει, δεν θα... κουνήσω το δάχτυλο σε κανέναν. Προσωπικές επιλογές είναι αυτές.

Αυτό που μου φαίνεται πιο ακραίο είναι που βάζουν και τα παιδιά τους σε αυτό το παιχνίδι δημοσιότητας, με αρκετούς να διαφημίζουν προϊόντα έχοντάς τα πλάι τους.

Αυτό όντως είναι αχαρακτήριστο. Τι θα πουν στα παιδιά τους όταν µεγαλώσουν; Ειλικρινά αναρωτιέµαι...

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved