Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα”
Showbiz

Ντορέττα Παπαδημητρίου: “Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος για μένα”

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε μια συνέντευξη εφόλης της ύλης μιλά για τον χωρισμό της με τον Κώστα Πηλαδάκη, το χρόνο, αλλά και το πως αντιδρά στα δύσκολα. 

«Δεν το βάζω ποτέ κάτω, δεν έχω μάθει να τα παρατάω. Υπήρξα πρωταθλήτρια στίβου, έχω περάσει πολλούς αγώνες και δεν τα παρατάω με τίποτα. Προσπαθώ μέχρι τέλους” δήλωσε η ηθοποιός αναφορικά με το αν το βάζει εύκολα κάτω.

Όσο για τις φήμες σχετικά με το γάμο της τόνισε: «Δεν είναι μυστικό ότι είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος για μένα, αλλά δεν θέλω να μιλήσω καθόλου γι’ αυτό. Πρωτίστως γιατί θέλω να προστατεύσω τα παιδιά μου και δεύτερον γιατί δεν αφορά κανέναν άλλο, παρά μόνο εμένα και την οικογένειά μου».

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε και για την άποψη που έχει για τον χρόνο που περνάει λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα κλείσω τα 31 σε λίγο καιρό. Η ηλικία είναι μόνον ένα νούμερο και τίποτε άλλο. Σημασία έχει πώς αισθάνεται κανείς μέσα του και κατά πόσο έχει σύμμαχο τον χρόνο στο να εξελίσσεται. Βέβαια, όταν φθάσω στα εξήντα μπορεί να κάνουμε πάλι αυτήν την κουβέντα και να σου λέω άλλα πράγματα για πλαστικές και λίφτινγκ, αλλά προς το παρόν δεν έχω καμία ανασφάλεια με την ηλικία μου».

Πηγή: ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved