Κάτια Δανδουλάκη: «Λατρεύω τα ταξίδια και προσπαθώ να κάνω όσα περισσότερα µπορώ»
Showbiz

Κάτια Δανδουλάκη: «Λατρεύω τα ταξίδια και προσπαθώ να κάνω όσα περισσότερα µπορώ»

Η Κάτια Δανδουλάκη, αν και απέχει από την τηλεόραση, δεν λέει όχι σε μία δυναμική επιστροφή. Αγαπάει όμως το θέατρο πολύ, όπως αγαπάει πολύ και τα ταξίδια

Διαβάστε ποιες είναι οι αδυναμίες της ηθοποιού...

Απέχεις από την τηλεόραση από θέση ή όχι;

Η τηλεόραση ψάχνει να βρει την ταυτότητά της. Ξέρεις πώς είναι όταν είσαι σπίτι και το φέρνεις πάνω-κάτω για να βρεις την ταυτότητα που χρειάζεσαι για κάτι... Σε πιάνει πανικός και ο πανικός δεν είναι ποτέ καλός σύµβουλος. Πρέπει να σταθείς, να σκεφτείς, να ψάξεις σωστά για να τη βρεις. Αυτό πρέπει να γίνει και στην τηλεόρασή µας που έχει πληγές. Να γίνει σωστή έρευνα, να στηριχθούν σε αληθινές ειδήσεις, σε καλή µυθοπλασία και να µην ακολουθούν «φτηνές» µόδες για να γεµίσουν τον τηλεοπτικό χρόνο.

Θα έκανες ξανά μια σειρά;

∆εν αποκλείω τίποτα. Ποτέ µη λες ποτέ. Αν έρθει κάτι που να µε κεντρίσει, ναι, µπορεί και να κάνω µια σειρά ή κάτι άλλο. Αλλά µόνο αν µε κεντρί- σει πολύ κάτι!

Πες μου τι αγαπάς πέρα από το θέατρο.

Να είµαι σε όµορφες παρέες, να γελάµε, να περνάµε ωραία... Α, και να κάνω ταξίδια. Λατρεύω τα ταξίδια και προσπαθώ να κάνω όσα περισσότερα µπορώ. Παλαιότερα µε το τρέξιµο, δεν προλάβαινα και τώρα κάνω το παν για να αναπληρώσω τον χαµένο χρόνο. Με ηρεµούν, µε ξεκουράζουν, µε µαγεύουν τα ταξίδια και ένα όµορφο ταξίδι ερχόµαστε να προσφέρουµε κι εµείς µε το «Οριεντ Εξπρές» µας!

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved