Μάκης Παπαδημητρίου: «Ίσως είμαι υπερβολικά τυχερός. Ή εξαιρετικά ταλαντούχος! Αστειεύομαι φυσικά!»
Showbiz

Μάκης Παπαδημητρίου: «Ίσως είμαι υπερβολικά τυχερός. Ή εξαιρετικά ταλαντούχος! Αστειεύομαι φυσικά!»

Γέλιο ή δράμα; Ο Μάκης Παπαδημητρίου, ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του μιλάει για την αγάπη του για δημιουργία και νέα πράγματα και ξεκαθαρίζει πως η μεγαλύτερη αγάπη του είναι το σινεμά, χωρίς να απορρίπτει τηλεόραση και θέατρο... 

Θέατρο, σινεμά, τηλεόραση...

Σινεμά δαγκωτό! Ιδανικά, θα ήθελα να συμμετέχω σε μία ή δύο ταινίες τον χρόνο και να παίζω και δύο μήνες σε μια θεατρική παράσταση. Αν αυτό μου κάλυπτε τα προς το ζην, θα ήμουν τρισευτυχισμένος. Αφενός για να μπορώ να κάνω ποιοτικές δουλειές, αφετέρου για να έχω και ελεύθερο χρόνο να βλέπω τον γιο μου.

Είσαι από τους πιο δραστήριους ηθοποιούς στην Ελλάδα. Πώς και συμβαίνει αυτό;

Ε, δεν ξέρω, ίσως είμαι υπερβολικά τυχερός. Ή εξαιρετικά ταλαντούχος αστειεύομαι φυσικά! Σοβαρά τώρα, το κομμάτι της τύχης πράγματι παίζει ρόλο. Επίσης, έχω κάνει κάποια πράγματα στο θέατρο και στο σινεμά, τα οποία δείχνουν ότι είμαι ενεργός και σε καλή φάση.

Νομίζω ότι είσαι ο καθρέφτης της εποχής μας... Πέρα από το ταλέντο και τους σπουδαίους ρόλους, το πρόσωπό σου εκπέμπει μελαγχολία και υποδόριο χαμόγελο ταυτόχρονα. Είσαι πάντα στο μεταίχμιο του γέλιου και του δράματος.

Μάλλον το δέχομαι αυτό, αν και δεν μου αρέσει καθόλου να μιλάω για τον εαυτό μου και να περιαυτολογώ. Από την άλλη, ξέρεις, έχει να κάνει και με την εκτίμηση, αυτή που έχω για τους ανθρώπους, αυτή που έχουν σε μένα. Και αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό και από τους ρόλους που θα σου προτείνουν και από τα λεφτά που θα πάρεις.

Πηγή: Realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved