Ρένος Ρώτας: «Θέλω η Κλέλια να είναι η μητέρα των παιδιών μου»
Showbiz

Ρένος Ρώτας: «Θέλω η Κλέλια να είναι η μητέρα των παιδιών μου»

Όπως υποστηρίζει ο Ρένος Ρώτας, ένας από τους πιο άξιους νέους ηθοποιούς, ο θεσμός της οικογένειας παίζει κομβικό ρόλο στη ζωή ενός παιδιού.

«Ολα ξεκινούν από εκεί, σε συνδυασμό με τους φίλους και τις παρέες, από τη μουσική που ακούει η οικογένεια μέχρι και το πώς ζει κα θημερινά, όλα αφομοιώνονται από το παιδί. Τα συνδυάζει όλα και έτσι σχηματίζεται η δική του προσωπικότητα. Το γεγονός ότι οι γονείς μου έβαζαν πικ απ και έπαιζαν Beatles είχε το νόημά του. Το ότι μεγάλωσα με Κοέν και Κηλαηδόνη, κάπως λειτούργησε μέσα μου» λέει ο ίδιος στη Realnews.
Κάνοντας λόγο για οικογένεια, ο ηθοποιός δεν αρνείται την επιθυμία του να γίνει πατέρας. «Το σκέφτομαι, θα ήθελα πολύ να κάνω οικογένεια. Βασικά, θα ήθελα να έχω πολλά παιδιά. Θα ήθελα τρία παιδιά σίγουρα. Αυτή την εποχή η Ελλάδα με φρενάρει σε αυτό το κομμάτι. Δεν είναι ιδανικές οι συνθήκες».

Κι επειδή είναι αρμονική η σχέση του με την πανέμορφη συνάδελφό του, Κλέλια Ανδριολάτου, με την οποία ήδη συγκατοικεί, ο Ρένος εξομολογείται ότι θα του άρεσε να είναι εκείνη η μητέρα των παιδιών του. «Η Κλέλια είναι λίγο πιο μικρή, οπότε είναι λίγο νωρίς. Από την άλλη, θα μου άρεσε να είναι η σύντροφός μου, η μητέρα των παιδιών μου. Θα έβγαιναν ωραία τα παιδιά. Δεν είναι στα άμεσα σχέδιά μας, γιατί και η Κλέλια σπουδάζει και έχει άλλα τρία χρόνια μπροστά της. Δεν θα γίνει κάτι στα επόμενα τρία χρόνια. Ο,τι γίνει θα γίνει μετά, αν τα καταφέρουμε και αντέξουμε».

Πηγή φωτό: NDP

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved