Ρένος Ρώτας: «Είναι πολύ δύσκολο να υποκριθείς σε άλλη γλώσσα, εκτός αν είναι μητρική σου»
Showbiz

Ρένος Ρώτας: «Είναι πολύ δύσκολο να υποκριθείς σε άλλη γλώσσα, εκτός αν είναι μητρική σου»

Μετά από ένα καλοκαίρι που επισκέφτηκε την Ιταλία, την Αγγλία, τη Μύκονο, τη Σίφνο, την Πάργα, το Κατάκολο, τη Τζια και την Επίδαυρο, ο Ρένος Ρώτας περιμένει πώς και πώς να ξεκινήσουν οι πρόβες και στον «Συμβολαιογράφο», το έργο του Αλέξανδρου-Ρίζου Ραγκαβή, με τον Σταμάτη Φασουλή, που θα κάνει πρεμιέρα στις 15 Δεκεμβρίου στο θέατρο «Χώρα».

Παράλληλα, εκφράζει δύο επιθυμίες του που θα ευχόταν να πραγματοποιηθούν άμεσα: «Θα ήθελα να κάνω μια ωραία κινηματογραφική ταινία, να βρεθώ σε γυρίσματα κινηματογραφικά, όπου ο χρόνος δεν θα είναι βιαστικός και θα γίνεται ωραία δουλειά και σίγουρα το καλοκαίρι επιθυμώ να παίξω στην Επίδαυρο».

Οσο για τα τηλεοπτικά του σχέδια; «Είμαι σε συζητήσεις για μια σειρά, αλλά δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο» λέει ο ίδιος στη Realnews. Θα κυνηγούσε άραγε μια καριέρα στο εξωτερικό; «Είναι πολύ δύσκολο να υποκριθείς σε άλλη γλώσσα, εκτός αν είναι μητρική σου. Θα μου άρεσε να βρεθώ στην Αμερική γιατί έχουν μέσα που ούτε φανταζόμαστε εδώ. Είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τα ελληνικά μέσα. Γιατί, όμως, να μη φέρουμε το Χόλιγουντ εδώ; Εδώ γεννήθηκε η τέχνη της υποκριτικής, θα μπορούσαν στην Ελλάδα να γίνονται γυρίσματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved