Showbiz

Kiss: Οριστικό «αντίο» με περιοδεία

Kiss ετοιμάζονται για την τελευταία τους περιοδεία η οποία θα έχει τίτλο «End of The Road World Tour».

Με μια τελευταία περιοδεία θα αποχαιρετήσουν τους φαν τους και θα γράψουν το φινάλε της 45ετούς καριέρας τους τα μέλη του συγκροτήματος Κiss.

«Τίποτα από όσα έχουμε χτίσει και κατακτήσει τις τελευταίες 4 δεκαετίες δεν θα είχε συμβεί χωρίς τους εκατομμύρια φαν μας σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι γέμιζαν όλα αυτά τα χρόνια τα στάδια και τους χώρους που παίζαμε», δήλωσε χαρακτηριστικά το θρυλικό ροκ συγκρότημα, συμπληρώνοντας: «Θα είναι η απόλυτη γιορτή για όλους όσους μας έχουν δει και μια τελευταία ευκαιρία για όσους δεν το έχουν κάνει ακόμα. Το αντίο θα ειπωθεί στην τελευταία μας περιοδεία η οποία θα αποτελέσει το μεγαλύτερο σόου που έχουμε παρουσιάσει μέχρι σήμερα. Θα αποχωρήσουμε με τον ίδιο τρόπο που ήρθαμε: Aμετανόητοι και ασταμάτητοι».

Ωστόσο, οι ημερομηνίες για την περιοδεία του συγκροτήματος δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα αλλά θα γίνει προσεχώς.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Πολ Στάνλεϊ, ο Τζιν Σίμονς, ο Πίτερ Κρις και ο Εϊς Φρίλι έδωσαν την πρώτη τους συναυλία ως Κiss τον Ιανουάριο του 1973 σε ένα κλαμπ του Κουίνς στη Νέα Υόρκη, ενώ το πρώτο τους συμβόλαιο με δισκογραφική εται-ρία-ήρθε μερικούς μήνες αργότερα. Ο Κρις και ο Φρίλι αποχώρησαν λίγα χρόνια αργότερα και τις θέσεις τους πήραν οι Ερικ Σίνγκερ και Τομ Τάιερ.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved