Μαρία Μπεκατώρου: Δε φαντάζεστε τι αποκάλυψε η κουμπάρα για τον γάμο του Ρέμου και της Μπόσνιακ
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: Δε φαντάζεστε τι αποκάλυψε η κουμπάρα για τον γάμο του Ρέμου και της Μπόσνιακ

Η Μαρία Μπακετώρου προέβη σε μία αποκάλυψη για το γάμο του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ, μιας και ήταν από τους κουμπάρους του ζευγαριού.

Η Μαρία μιλώντας στο περιοδικό Down Town ανέφερε: «Περάσαμε φανταστικά. Ήταν ένας γάμος που είχε μόνο αγάπη. Ήταν όλα απλά, αλλά και φινετσάτα. Διασκεδάσαμε πολύ. Χορέψαμε, ήπιαμε. Ζαλίστηκα λιγάκι αλλά δεν μέθυσα, ήρθα σε μια ελαφρά ευθυμία»!
Όσο για τη φιλία της με την Υβόννη ΜΠόσνιακ υπογράμμισε: «Στη ζωή μου δεν είχα ζήσει ποτέ τόσο έντονη φιλία. Δεν έχω κρατήσει φιλίες από τα παιδιά μου χρόνια ή το σχολείο. Οι καλύτερές μου φίλες είναι των τελευταίων ετών. Και νομίζω αυτές είναι και οι πιο συνειδητοποιημένες φιλίες και δεν θέλω να τις χάσω ποτέ. Με την Υβόννη η σχέση μας ήταν από την αρχή έντονη. Όπως σου φέρνει η ζωή τον άντρα των ονείρων σου και το νιώθεις από την πρώτη στιγμή κι εμένα η ζωή μου έφερε την Υβόννη και το ένιωσα αμέσως. Υπάρχουν μέρες που μπορεί να μη βρεθούμε, αλλά δεν υπάρχει μέρα που δεν θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο. Είναι σχέση εξάρτησης»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved