Μαρία Μπεκατώρου: Τα νούμερα τηλεθέασης και ο… ανταγωνισμός με τον Φερεντίνο και την Σπυροπούλου
Showbiz

Μαρία Μπεκατώρου: Τα νούμερα τηλεθέασης και ο… ανταγωνισμός με τον Φερεντίνο και την Σπυροπούλου

Η περσινή χρονιά ήταν δύσκολη για τον ΑΝΤ1 όμως η Μαρία Μπεκατώρου ήταν από τις νικήτριες.

Η παρουσιάστρια του «Still Standing», μιλάει για τον… ανταγωνισμό με τον Φερεντίνο και την Σπυροπούλου, ενώ αποκαλύπτει ότι κάθε πρωί κοιτάζει τα νούμερα τηλεθέασης.

Ήταν μια δύσκολη χρονιά η περσινή για τον ΑΝΤ1, εσύ όμως είσαι από τις νικήτριες...

«Είναι μια χρονιά από εκείνες της τηλεοπτικής μου πορείας που θα θυμάμαι ως ξεχωριστή και καλή. Τώρα, βέβαια, κοιτάζουμε μπροστά και ευχόμαστε το παιχνίδι να έχει την ίδια απήχηση».

Ο ανταγωνισμός σε αγχώνει, σε φοβίζει; Χρήστος Φερεντίνος και «Deal», «Μy Style Rocks» και Kωνσταντίνα Σπυροπούλου απέναντι σου...

Το «φοβάμαι» δεν το χρησιμοποιώ ποτέ ως ρήμα στην τηλεόραση, δεν υπάρχει ως λέξη. Πέρσι έπεσα στα βαθιά και είχα πολύ άγχος. Και φέτος έχω, αλλά θέλω να παραδεχτώ ότι είναι καλό να υπάρχει ανταγωνισμός. Χαίρομαι που βρίσκομαι σε μία τόσο απαιτητική ζώνη, με αξιόλογους συναδέλφους. Ο Χρήστος Φερεντίνος, για παράδειγμα, είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ πολύ, είναι ωραίο, λοιπόν, να βρίσκεσαι απέναντι σε ανθρώπους που έχουν χρόνια στη δουλειά και κάνουν αυτό που κάνουν τόσο καλά».

Νούμερα τηλεθέασης! Ποια είναι η σχέση σου μαζί τους;

«Κάθε πρωί τα κοιτάζω, είναι μπούσουλας στη δουλειά μας και δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς αυτό. Μέχρι εκεί, όμως!», λέει στο TVKOUSKOUS.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved