Showbiz

Ναταλία Γερμανού: Back to the future

Το ταλέντο της Ναταλίας Γερμανού ήταν ευδιάκριτο από τότε που ήταν μικρό κοριτσάκι. Αν και είναι απολύτως λογικό, με πατέρα τον Φρέντυ Γερμανό και μητέρα την Εριέττα Μαυρουδή, οι πιθανότητες για να μην ασχοληθείς με το χώρο των media και της τέχνης εκμηδενίζονται.



Ομολογουμένως βέβαια η παρουσιάστρια κατάφερε κάτι πολύ δύσκολο, να δημιουργήσει δική της προσωπικότητα και να διακριθεί στο χώρο που κινείται για αυτό που η ίδια είναι και όχι λόγω του πατέρα της, δεν υπήρξε ποτέ στη σκιά του Φρέντυ Γερμανού αλλά πάντα ήταν δίπλα του και τον έκανε περήφανο με τα βήματά της και την εξέλιξή της. Στα βίντεο που θα παρακολουθήσετε θα δείτε τη Ναταλία Γερμανού το 1992 στην πρώτη της τηλεοπτική εκπομπή, το «club sandwich».


Μια εκπομπή που εκείνα τα χρόνια έσπερνε το χαμό, αφού η αγάπη και η συμμετοχή του κόσμου ήταν τεράστια. Η συγκεκριμένη εκπομπή αρχικά γινόταν στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, με πολύ μεγάλη επιτυχία έτσι λοιπόν οι ιθύνοντες τότε αποφάσισαν να τη μεταφέρουν και στη μικρή οθόνη. Από εκεί πέρασνα πλειάδα καλλιτεχνών που τα επόμενα χρόνια αποτέλεσαν την Α’ list του καλλιτεχνικού στερεώματος. Από τότε πέρασαν 18 ολόκληρα χρόνια και η Ναταλία δε σταμάτησε στιγμή να απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας και να εκπλήσσει ευχάριστα τους θαυμαστές της με τα όσα κάνει! Με μια πρώτη ματιά η Ναταλία δεν έχει αλλάξει πολύ, αποπνέει την ίδια ζωντάνια, τον ίδιο αυθορμητισμό και όρεξη για δουλειά και δημιουργία. Παρόλα αυτά, έχει εξελιχθεί πάρα πολύ σε όλους τους τομείς.


Τότε ήταν μια άπειρη κοπέλα, χωρίς στυλ και χωρίς να συνειδητοποιεί απόλυτα τι κάνει και γιατί, όπως και η ίδια έχει δηλώσει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της. Χρόνο με το χρόνο όμως η παρουσιάστρια και στιχουργός, γινόταν όλο και καλύτερη, πατούσε πιο γερά στα πόδια της και ήξερε τι ήθελε. Τώρα αδιαμφισβήτητα η Ναταλία Γερμανού, περνάει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της, είναι καλύτερη από ποτέ και το κοριτσάκι που δεν ήξερε πώς να ντυθεί μεταμορφώθηκε σε style icon. Όσο όμως και αν άλλαξε στυλ και κουλτούρα, δεν άλλαξε χαρακτήρα και αρχές. Δείτε τα βίντεο και ανακαλύψτε τις διαφορές.

































© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved