Στιγμιότυπα από την κρουαζιέρα του "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα"
Showbiz

Στιγμιότυπα από την κρουαζιέρα του "Ρόδα, τσάντα και κοπάνα"

"Κοπάνα" για... κρουαζιέρα! Ο Ομηρος Ευστρατιάδης συνδύασε γυρίσματα και αναψυχή στην κρουαζιέρα που πήγε πριν από λίγες ημέρες με τους ηθοποιούς της νέας ταινίας του «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα».


Ο Κώστας Βουτσάς, η Ελένη Φιλίνη, ο Νίκος Σταγόπουλος, η Νένα Χρονοπούλου, ο Αίας Μανθόπουλος, ο Στηβ Ντούζος, η Ματούλα, η Τέτα Κωνσταντά και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί πέρασαν ένα αξέχαστο τριήμερο εν πλώ αλλά και στους πέντε σταθμούς της κρουαζιέρας: τη Μύκονο, την Πάτμο, το Κουσάντασι, το Ηράκλειο και τη Σαντορίνη.



Το πολυώροφο κρουαζιερόπλοιο «AQUAMARINE» (της Louis Hellenic Cruises που διοργανώνει την κρουαζιέρα) γέμισε από διάσημα πρόσωπα, κάμερες και προπάντων γέλιο και αυθόρμητη διασκέδαση. Οι «πλάκες» έδιναν κι έπαιρναν όχι μόνο χάρη του σεναρίου, αλλά και λόγω της καλής διάθεσης όλων των ηθοποιών, με πρώτη και καλύτερη βέβαια τη Ματούλα, που «έγραψε» με τις ατάκες της (σε έναν νεαρό ηθοποιό που της έκανε καμάκι -σύμφωνα πάντα με τον ρόλο-, εκείνη του απάντησε άτι «τι να τον κάνει τώρα, αφού είναι σε ηλικία που περιμένει τον... Χάρο!»).


Αλλά και ο Κώστας Βουτσάς, ως «τρελο-λυκειάρχης» με... χαβανέζικα ρούχα, και ο Στηβ Ντούζος στον ρόλο του «Μπίλια» έκαναν τους Ελληνες και ξένους στο καράβι να ξεκαρδίζονται στα γέλια παρακολουθώντας σκηνές από τον ρόλο τους και όχι μόνο.


Οι γευστικοί μπουφέδες, η μουσική και ο χορός της ντίσκο, το καζίνο, η πισίνα και τα άλλα «κομφόρ της χλιδής» του κρουαζιερόπλοιου έκαναν όλους τους επιβαίνοντες να περάσουν αξέχαστες στιγμές. Πολλοί από τους νέους ηθοποιούς την τελευταία βραδιά δεν πήγαν για ύπνο. Τους βρήκε το ξημέρωμα στο κατάστρωμα με ανέκδοτα και ξεκαρδιστικά γέλια!
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved