Ευγενία Σαμαρά: «Δεν κρύβω τη σχέση μου με τον Γιάννη αλλά δεν την αναλύω»
Showbiz

Ευγενία Σαμαρά: «Δεν κρύβω τη σχέση μου με τον Γιάννη αλλά δεν την αναλύω»

Μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της τηλεόρασης και του θεάτρου, η ταλαντούχα Θεσσαλονικιά Ευγενία Σαμαρά σπάνια μιλά για την προσωπική της ζωή. Οταν το κάνει, όμως, είναι χείμαρρος.

Η ηθοποιός, που φέτος θα συμμετέχει στην παραγωγή «Οι μάγισσες της Σμύρνης» της Μάρας Μεϊμαρίδη, στο θέατρο «Παλλάς», αλλά και στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, στην καθημερινή κομεντί «Όσο έχω εσένα» της Ρένας Ρίγγα, δεν κρύβεται πίσω από το δάχτυλό της για τίποτε από όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα και φροντίζει να διαχωρίζει απόλυτα την επαγγελματική από την προσωπική της ζωή.

Αν και η σχέση της με τον συνάδελφό της, Γιάννη Ποιμενίδη, είναι γνωστή, η ίδια κρατά χαμηλούς τόνους και εξηγεί στη Realnews: «Δεν κρύβω κάτι από την προσωπική μου ζωή, αλλά δεν αναλύω τη σχέση μου με τον Γιάννη. Δεν θέλω να αναφέρομαι σε αυτό το κομμάτι. Προφανώς είμαστε μαζί και είμαστε καλά. Δεν θεωρώ ότι αφορά κανέναν να ξέρει τι συμβαίνει πίσω από την πόρτα του σπιτιού μου». Πόσο μακριά, όμως, είναι η πιθανότητα να αποκτήσει τη δική της οικογένεια η ηθοποιός;

Η ίδια τονίζει: «Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Και όταν λέω “οικογένεια” εννοώ παιδιά. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ να παντρευτώ ή να ντυθώ νύφη. Από την άλλη, δεν το έχω βάλει ακόμη στο πρόγραμμα, για να πω την αλήθεια. Θέλω ακόμη τον χρόνο μου. Είναι, πάντως, κάτι το οποίο, ιδανικά, θα ήθελα να γίνει στη ζωή μου». Ο γάμος για την Ευγενία Σαμαρά δεν ήταν ποτέ απωθημένο της: «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, δεν νιώθω ότι ένας γάμος θα μου προσφέρει κάτι παραπάνω. Ούτε είχα από μικρή αυτό το όνειρο ούτε σαν απωθημένο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved