Ευγενία Σαμαρά: «Η ζωή μου αυτή την περίοδο έχει χρώμα λευκό, πολύ φως»
Showbiz

Ευγενία Σαμαρά: «Η ζωή μου αυτή την περίοδο έχει χρώμα λευκό, πολύ φως»

Το συστατικό που θα κρατήσει δύο ανθρώπους μαζί, κατά την άποψη της Ευγενίας Σαμαρά, δεν είναι ποτέ ένα...

«Το ιδανικό σε μια σχέση, αυτό που σε κρατάει με τον άλλον είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Για εμένα έχει να κάνει πολύ με τον θαυμασμό, την επικοινωνία, τη συνεννόηση, με το να είσαι στο ίδιο μήκος κύματος με τον άλλον, με τον συμβιβασμό δεν ξέρω γιατί έχουμε δώσει στον συμβιβασμό αρνητικό πρόσημο. Το να θέλεις να κάνεις πίσω, για να δώσεις χώρο στον άλλον, ή αντίστροφα είναι πολύ ωραίο. Είναι χαρακτηριστικά της συντροφικότητας. Αλλιώς δεν βρίσκω λόγο να είσαι μαζί με έναν άνθρωπο», τονίζει η ηθοποιός στη Realnews.

Η ζωή της Ευγενίας αυτή τη στιγμή έχει πολύ φως και μάλλον σε αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ο αγαπημένος της Γιάννης Ποιμενίδης: «Η ζωή μου αυτή την περίοδο έχει χρώμα λευκό, πολύ φως. Αν και δεν μου φτάνει ο χρόνος με τις πρόβες και τα γυρίσματα, νιώθω πολύ τυχερή. Αν μιλούσαμε πριν από έναν χρόνο και με ρωτούσες ‘‘τι θα ήθελες;’’, θα σου έλεγα ότι το είχα σκεφτεί, ότι το είχα δει με έναν τρόπο και ότι αυτό ήθελα. Οπότε τώρα δεν μπορώ να παραπονεθώ για κάτι. Το μόνο που ψάχνω είναι να βρω τρόπο να μοιράζω πιο σωστά τον χρόνο μου, για να έχω και για την προσωπική μου ζωή, προκειμένου να παίρνω και από εκεί δύναμη».

Φύσει και θέσει αισιόδοξη, η Ευγενία Σαμαρά δεν πιστεύει στα αδιέξοδα: «Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδες καταστάσεις. Υπάρχουν λύσεις που δεν έχουμε σκεφτεί. Δεν πιστεύω στο “δεν γίνεται”. Πιστεύω ότι όλα είναι δυνατά και μπορείς να βρεις και τον τρόπο για να τα κάνεις εφικτά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved