Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Στην ευτυχία δεν χωρούν ταµπέλες, χαρτιά και συµβόλαια»
Showbiz

Αλεξάνδρα Ταβουλάρη: «Στην ευτυχία δεν χωρούν ταµπέλες, χαρτιά και συµβόλαια»

Tην απολαµβάνουµε ως Ελλη στη νέα καθηµερινή δραµατική σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνοµα», ενώ θα τη δούµε και στην πολυαναµενόµενη θεατρική παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο», σε σκηνοθεσία Λάκη Λαζόπουλου.

Οι περισσότεροι γνωρίζουν την Αλεξάνδρα Ταβουλάρη από τα πρώτα της βήµατα στον χώρο της υποκριτικής, αφού πρωταγωνίστησε σε διαφηµιστικό σποτ γνωστής σοκολάτας.

Πόσο την ενδιαφέρει, αλήθεια, η συντροφικότητα στη ζωή της; «Υπάρχει η συντροφικότητα στη ζωή µου και ως έννοια και κυριολεκτικά. Είµαι άνθρωπος που του αρέσουν η οµαδική δουλειά και η συνεργασία, άρα και η συντροφιά. Σε ποιον δεν αρέσει; Χρειάζεσαι ασφαλώς και χρόνο προσωπικό». Συµπληρώνει ότι το όνειρο για οικογένεια και παιδιά δεν είναι µακριά: «Ονειρο για οικογένεια και παιδιά δεν υπήρχε ποτέ σε βαθµό που να έχει γίνει στόχος. Παρ’ όλα αυτά, όµως, αν υποθέσουµε ότι µπορεί να σου βγει στην πορεία, µπορώ να πω ότι είµαι σε καλό δρόµο».

Κι επειδή έχει βρει τον ιδανικό για εκείνη άντρα και ξέρει πολύ καλά ότι υπάρχει, τον περιγράφει: «Ο ιδανικός άντρας για την Αλεξάνδρα είναι αυτός που θα είναι αληθινός, ευαίσθητος, κοινωνικός και θα την προσέχει. Θα µπορούσατε να µε κρίνετε ως άπληστη, αλλά νοµίζω ότι υπάρχει». Και, παρόλο που η Αλεξάνδρα έχει βρει τον άνθρωπό της, δεν «καίγεται» για έναν θρησκευτικό γάμο: «Γάµος είναι. Είτε θρησκευτικός, είτε πολιτικός, είτε δύο άνθρωποι αποφασίσουν να ενωθούν µε δικούς τους όρκους, το αποτέλεσµα είναι το ίδιο για µένα. Η επιλογή, δηλαδή, να µοιραστείς τη ζωή σου µε τον άνθρωπό σου. Και ναι, θα έκανα παιδί εκτός γάµου, γιατί θεωρώ το παιδί την ολοκλήρωση της ευτυχίας. Και στην ευτυχία δεν χωρούν ταµπέλες, χαρτιά και συµβόλαια».

Συνεχίζει µιλώντας στη Realnews για την πιθανότητα να τολµούσε να µεγαλώσει ένα παιδί µόνη από επιλογή: «∆εν θα το έκανα από επιλογή, αλλά όχι επειδή είµαι παραδοσιακός τύπος. Θα προτιµούσα η απόφαση να φέρεις στον κόσµο ένα παιδί να πηγάζει από την αγάπη δύο ανθρώπων που έχουν επιλέξει ο ένας τον άλλον και που θα θελήσουν να µοιραστούν την αγάπη τους µε κάτι µεγαλύτερο από τους ίδιους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved