Ζαροκώστα: «Η μητέρα μου έπαθε νευρικό κλονισμό, πήγε σε ψυχιατρείο μέχρι και σε ηλεκτροσόκ»
Showbiz

Ζαροκώστα: «Η μητέρα μου έπαθε νευρικό κλονισμό, πήγε σε ψυχιατρείο μέχρι και σε ηλεκτροσόκ»

Η Μέλπω Ζαροκώστα έχει περάσει πολλά στη ζωή της. 

Το μόνο που την ευχαριστούσε και την γέμιζε ήταν η υποκριτική, με την οποία αποφάσισε ν' ασχοληθεί παρά τις αντιρρήσεις του πατέρα της.

Πώς περνά ο χρόνος σας τώρα;

«Έχω τη μεγάλη τύχη να είμαι εν ενεργεία, γιατί γράφω συνέχεια. Τώρα, δεν μπορώ να γράψω κι έτσι με βοηθάει μια κυρία, γιατί κουράζεται το χέρι μου, το οποίο έχει φύγει και από τη θέση του, αλλά δεν αισθάνομαι πικραμένη, άλλοι δεν ζουν. Αν στράβωσε ο ώμος μου, αν έκανα ρυτίδες, αν γέρασα, είναι φυσιολογικό. Γύρισα και το σίριαλ «Αστέρας Ραχούλας», ήταν πολύ ωραίος ρόλος και ήμουν από το πρωί ως το βράδυ στους δρόμους, βασανίστηκα πολύ ένα χρόνο, λόγο της καταστάσεως των ποδιών μου. Είναι ωραίο επάγγελμα. Ξέρεις τι είναι να βγάζεις από μέσα σου όλα τα στοιχειά που σε στοιχειώνουν ως άνθρωπο;»

Τι σας στοίχειωσε; Είστε άνθρωποι που εξωτερικεύει τα συναισθήματα του και αυτό από μόνο του είναι κάτι που απελευθερώνει.

«Ως παιδί είχα οράματα. Η μητέρα μου είχε αρρωστήσει πάρα πολύ άσχημα, είχε πάθει πολλά ψυχολογικά. Ήταν η φτωχή πανέμορφη, καλλονή. Ήταν μέχρι που μεγάλωσε σε ηλικία πολύ όμορφη. Η μητέρα μου έπαθε νευρικό κλονισμό, έφτασε να μπει σε ψυχιατρείο μέχρι και σε ηλεκτροσόκ. Ήμασταν τρία παιδιά. Εγώ έτρεχα για όλα αυτά, δεν υπήρχε άλλος. Άφηνα τη δουλειά μου και από την ηλικία των 16 ετών μέχρι και τα 22 έχω τραβήξει τα μαρτύρια, τα οποία με θέριεψαν και μ' έκαναν δυνατή. Ο πατέρας μου έκανε 4 χρόνια να μου μιλήσει και ο λόγος ήταν: «θεατρίνα η κόρη του Ζαρόκωστα;». Ο παππούς μου, που ήταν εξίσου μορφωμένος και ίσως περισσότερο από τον πατέρα μου, είπε: «Γιατί; Καλλιτέχνης. Γιατί την ταλαιπωρείτε, είναι υπέροχο επάγγελμα», και άρχισε να απαγγέλει στα αρχαία μια τραγωδία»

Σας αντάμειψε η ζωή για τις δυσκολίες που περάσατε;

«Δεν με ενδιέφερε ούτε η επιτυχία ούτε τίποτα, με ενδιέφερε να μπορώ να εκφράζομαι. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την ανθρώπινη επαφή, την παρέα» αποκάλυψε στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved