Μέλπω Ζαροκώστα: «Όλοι οι συγγενείς μου και ο πρώτος μου άντρας πέθαναν από καρκίνο»
Showbiz

Μέλπω Ζαροκώστα: «Όλοι οι συγγενείς μου και ο πρώτος μου άντρας πέθαναν από καρκίνο»

Η Μέλπω Ζαροκώστα αναφέρθηκε στον πρώτο της άντρα που ήταν και η μεγάλη της αγάπη. 

Μπορεί να χώρισαν, αλλά διατήρησαν πολύ καλή σχέση και συνέχισαν να συνεργάζονται.

Η Μέλπω Ζαροκώστα μίλησε για τα αγαπημένα της πρόσωπα που έφυγαν από τη ζωή από καρκίνο. Μια ασθένεια, που χτύπησε και την δική της πόρτα.

Είχατε μια περιπετειώδη ζωή...

«Η ζωή μου ήταν περιπετειώδης, αλλά δεν νομίζω ότι έχω βλάψει ανθρώπους, δεν θα το ήθελα, δεν θα εκδικηθώ άνθρωπο και λυπάμαι τους ανθρώπους που με έχουν βλάψει»

Υπήρξαν άνθρωποι που σας έβλαψαν και σας έκλεισαν το... δρόμο;

«Ζηλεύανε. Από τη στιγμή που έχω δύο θαυμάσια εγγόνια... αυτά είναι η αιωνιότητα μου. Σκέφτομαι τις δόλιες γυναίκες που δεν απόκτησαν παιδί. Δεν είμαι ιδιαίτερα θρήσκα. Παντρεύτηκα δύο φορές. Ο πρώτος μου γάμος ήταν ο άνθρωπος που αγάπησα, η πρώτη μου αγάπη. Με απογοήτευσε λίγο, αλλά δεν πειράζει, τον συγχώρησα. Δεν έχω κακίες με τους ανθρώπους που με αδίκησαν. Δεν αντέχω τους κακούς ανθρώπους, τους λυπάμαι, αλλά δεν τους αντέχω. Ο πατέρας του γιου μου ήταν 11 χρόνια μεγαλύτερός μου, πέθανε από καρκίνο, σε ηλικία 88 χρονών. Όλοι οι συγγενείς μου, ο πατέρας μου, ο ένας αδελφός μου, πέθαναν από καρκίνο. Ο άλλος που ζει καρκίνο κι εγώ, η τρίτη, καρκίνο... Και ο πρώτος μου άντρας πέθανε από καρκίνο, εκείνος έμενε στην Αγγλία. Ήταν σπουδαίος πιανίστας, είχε κερδίσει , ένα σωρό βραβεία. Ήμασταν συνεργάτες ακόμα και όταν χωρίσαμε. Τον αγαπούσα τόσο αυτόν τον άνθρωπο και του άξιζε, παρότι με κατακεράτωσε. Ο καημένος... αλλά με αγαπούσε. Πέθανε στα χέρια μου χρόνια μετά παντρεμένη εγώ, με παιδί. Ο γιος μου ήταν 20 χρονών όταν πέθανε ο πρώτος μου άντρας» εξήγησε στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved