Κουρούμπαλης: «Έμαθα να παίζω τον κακό παρακολουθώντας πολλά καρτούν»
Showbiz

Κουρούμπαλης: «Έμαθα να παίζω τον κακό παρακολουθώντας πολλά καρτούν»

Κωμικές καταστάσεις, εκπλήξεις και ανατροπές θα ζήσουν οι ήρωες της νέας σειράς του ΣΚΑΪ «Όσο Έχω εσένα» που προβάλλεται καθημερινά στις 18.45.

Έχει τη σεναριακή υπογραφή της Ρένας Ρίγγα και μιλάει για δύο διαφορετικούς κόσμους.

Αυτούς των φτωχών και των πλουσίων! Οταν η μοίρα αποφασίσει οι δύο κόσμοι να συναντηθούν, οι εκατέρωθεν αντιδράσεις θα είναι ενδιαφέρουσες και απολαυστικές. Η άτυχη ερωτική σχέση της νεαρής Μελίνας (Ευγενία Σαμαρά) με τον παραδόπιστο και εξουσιομανή εργοδότη της Γεώργιο Τομασίνι (Δημήτρης Κουρούμπαλης) καταλήγει σε μια εγκυμοσύνη που θα γίνει ο λόγος του χωρισμού τους.

Ο Γεώργιο Τομασίνι, κατά κόσμον Δημήτρης Κουρούμπαλης, μιλά στην «Εspresso» για τη σειρά, που μας συστήθηκε την περασμένη Κυριακή με διπλό επεισόδιο.

Εως τώρα ο Δημήτρης Κουρούμπαλης υποδυόταν πάντα το καλό παιδί και για όλους όσοι τον γνωρίζουν αυτή είναι μια πραγματικότητα! Ομως, η Ρένα Ρίγγα του έδωσε έναν κόντρα ρόλο, αυτό του κακού όπου καλείται να δείξει το υποκριτικό ταλέντο του. Και, όπως λέει, ήταν δύσκολο να αρνηθεί μια τέτοια πρόκληση! «Ο Γεώργιο Τομασίνι είναι ένας συμπαθητικός κακός» λέει στην εφημερίδα ο Δημήτρης Κουρούμπαλης και εξηγεί τι εννοεί: «Είναι ένας κακός, ο οποίος θέλει το κακό, αλλά δεν καταφέρνει να το έχει. Αγαπάει, πονάει, υποφέρει, ζηλεύει, είναι ένας κακός τον οποίο θα ήθελες για φίλο σου. Γι’ αυτό ίσως διάλεξαν εμένα. Μου αρέσει που ο ήρωας μου δεν έχει κανένα όριο. Οσο εύκολα σκέφτεται το κακό άλλο τόσο εύκολα μπορεί και να την πατήσει».

Πώς κατάφερε, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια, να είναι πιστευτός ως κακός; «Είδα πολλά καρτούν για αρκετές ώρες» αποκαλύπτει και αιφνιδιάζει! «Τα καρτούν έχουν ωραίους κακούς, δείτε για παράδειγμα τα "Τομ και Τζέρι", "Κογιότ και Μπιπ Μπιπ". Δεν υπάρχει καρτούν που να είναι αντιπαθητικό. Έτσι θέλησα κι εγώ να προσεγγίσω τον ρόλο μου. Απόλαυσα, λοιπόν, λίγες ώρες παρακολουθώντας κινούμενα σχέδια».

Όσο αφορά τις άμεσες εξελίξεις στο σίριαλ τονίζει: «Δεν ξέρω τι θα γίνει στα παρακάτω επεισόδια από αυτά που γυρίζουμε. Κι εγώ κάθε φορά διαβάζω το σενάριο και ανυπομονώ να δω τι θα γίνει παρακάτω. Έχω μια αγωνία να μάθω πώς θα πάει η ιστορία. Τα' μαθαίνω όλα λίγο πριν παίξω».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved