Shaya: «Σκέφτομαι τη διεθνή καριέρα, αλλά όχι να αφήσω την Ελλάδα»
Showbiz

Shaya: «Σκέφτομαι τη διεθνή καριέρα, αλλά όχι να αφήσω την Ελλάδα»

Είναι εργαζόμενη μητέρα και κάποιες φορές χρειάστηκε να «χωριστεί» η οικογένεια της, αφού δούλευε εκτός Ελλάδας.

Αυτό το χειμώνα, όμως, η Shaya θέλει να κάθεται στον καναπέ μαζί με τον άντρα της και το παιδί της να βλέπουν κινούμενα σχέδια…

Έχετε «χωριστεί» πολλές φορές ως οικογένεια.

«Ναι, έχουμε χωριστεί πολλές φορές. Το καλοκαίρι έβλεπε περισσότερο ο μπαμπάς το μωρό κι εγώ λιγότερο, ενώ το χειμώνα το έβλεπα εγώ περισσότερο από εκείνον, αφού το είχα μαζί μου στο εξωτερικό. Φέτος είπαμε να το νιώσουμε καλύτερα, να είμαστε όλοι μαζί, να καθόμαστε στον καναπέ με το παιδί στη μέση και να βλέπουμε κινούμενα σχέδια. Το χειμώνα θα είμαστε μαζί με τον Τόνι Σφήνο στο «Βοτανικός Plus». Θα κάτσω να γράψω μουσική, θα βγουν κάποιες συνεργασίες με το εξωτερικό και θέλω να κάτσω να κάνω ένα διαφορετικό καινούργιο άλμπουμ».

- Σκέφτεσαι τη διεθνή καριέρα;

«Τη σκέφτομαι, να κάνω ταξίδια σε όλο τον κόσμο, να κάνω εμφανίσεις, ναι, αλλά όχι να αφήσω την Ελλάδα, μου αρέσει, είναι το σπίτι μου, θέλω να μείνω εδώ. Έχω πολύ καλές σχέσεις με την οικογένεια του άντρα μου και δεν θέλω να το χαλάσω αυτό. Είμαι πολύ κοντά με την οικογένεια του. Λέω «μαμά» την πεθερά μου και τον πεθερό μου «μπαμπά». Είμαστε οικογένεια, τέλος, δεν το αλλάζω με τίποτα αυτό. Μαζευόμαστε πολύ συχνά στο σπίτι των πεθερικών μου, μιλάμε για ώρες, και είμαστε συνολικά 8 άτομα», τονίζει στο ΛΟΙΠΟΝ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved