Μπεκατώρου: «Εκτός από μπότοξ μέχρι τα 50 θα κάνω όλα τα καινούργια αλλά το λίφτινγκ το φοβάμαι»
Showbiz

Μπεκατώρου: «Εκτός από μπότοξ μέχρι τα 50 θα κάνω όλα τα καινούργια αλλά το λίφτινγκ το φοβάμαι»

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε για τα μπότοξ που κάνει ενώ εξομολογήθηκε ότι μέχρι τα 50 της θα τα κάνει όλα.

Μιλάς δημοσία για το θέμα του παιδιού, λες την ηλικία σου, λες για τα μπότοξ σου. Τόσο cool είσαι πάντα;

Η μάνα μου πρέπει να δεις τι λέει για τα μπότοξ. «Γιατί, παιδί μου, πας και τα λες αυτά;». «Μαμά», της λέω, «αφού δεν κουνιέται το μέτωπο, τι να τους πω; Ότι είμαι 20 χρονών;».

Έχεις κάνει λίστα με lifting και τέτοια για το μέλλον;

Ααα, μέχρι τα 50 δεν ξέρω τι θα έχει βγει. Όλα τα καινούργια-θα τα δοκιμάσω. Το lifting το φοβάμαι.

Τηλεοπτικά πώς είσαι αυτή την περίοδο;

Νιώθω φανταστικά με το still standing. Έχω ξαναπεί ότι είναι το πιο απαιτητικό project που έχω κάνει. Το συνεχίζω με μεγάλη χαρά, κάθε απόγευμα στις 17:30. Θα μου άρεσε να-κάνω κάποια στιγμή και μια εκπομπή μαγειρικής με κάποιον φίλο μου εκεί, να γυρίζουμε όλη την Ελλάδα να πηγαίνουμε σε ταβέρνες, να δοκιμάζουμε φαγητά. Το όνειρό μου βέβαια το έκανα στο Your face sounds familiar. Ονειρευόμουν χρόνια να κάνω ένα τέτοιο σόου. Ήταν καλύτερη τηλεοπτική μου εμπειρία.

Και η χειρότερη; Τα Καρντάσιανς;

Εγώ πέρασα, πολύ ωραία στα Καρντάσιανς. Αυτή η εικόνα που βγήκε δεν έχει. σχέση με αυτό που ζούσα εγώ. Θα σου απαντήσω απολύτως ειλικρινά. Στα Καρντάσιανς στην αρχή πιέστηκα πολύ γιατί μπήκα στα βαθιά με έναν παρουσιαστή - οδοστρωτήρα, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον οποίο εκτιμούσα και θαύμαζα πολύ. Μπροστά σε αυτό τον άνθρωπο ένιωθα ότι δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω και πώς να το χειριστώ. Από το Τηλεάστυ βρέθηκα στην prime time του ΑΝΤ1. Ήταν δική μου επιλογή να αποστασιοποιηθώ στην εκπομπή.

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved