Λένα Παπαληγούρα-Άκης Πάντος: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους στο Θησείο!
Showbiz

Λένα Παπαληγούρα-Άκης Πάντος: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου τους στο Θησείο!

Με τη νύφη Λένα Παπαληγούρα να διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και τον Άκη Πάντο να λάμπει από ευτυχία, θα γίνει σήμερα το απόγευμα ο γάμος τους. 

Ο γάμος θα γίνει στον Ι. Ν Αγίου Φιλίππου Βλασσαρούς στο Θησείο, με κουμπάρους την κολλητή φίλη της νύφης Ιωάννα Παππά η οποία χθες έκανε fitting το φόρεμα που θα φορέσει και τον αδελφό του γαμπρού, Κώστα Πάντο ο οποίος και είναι σύντροφος της Ιωάννας Παππά.

Ο γάμος θα γίνει σε στενό φιλικό και οικογενειακό κύκλο, όπως είναι η επιθυμία των μελλόνυμφων που θέλουν να μοιραστούν αυτή τη στιγμή μόνο με τους πολύ δικούς τους ανθρώπους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο τους είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια, και ζούσε μαζί σε ένα όμορφο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός για την πρόταση γάμου που δέχτηκε: «Την έκανε σε ένα μικρό ταξίδι που σου είχα πει πως θα κάνουμε στο Μιλάνο. Είχαµε υποσχεθεί ο ένας στον άλλο ότι θα βρούμε μία ευκαιρία να αποδράσουµε για λίγες ημέρες στο Μιλάνο που αγαπάµε πολύ κι εκεί µου έκανε μια ρομαντική πρόταση γάμου… Ήταν απρόσμενο και η έκπληξή µου ήταν μεγάλη. Θυμάσαι που με ρωτούσες πότε θα μου προσφέρει το μονόπετρο επιτέλους και γελάγαμε στον αέρα, προσπαθώντας να σε σταματήσω; Ε, ήρθε κι αυτό και είναι υπέροχο. Ήταν σαν παραμύθι, ειδικά, δε, καθώς ήμασταν σε αυτή την υπέροχη πόλη. Μένουμε μαζί εδώ και καιρό, όπως γράψατε πρώτοι, τρέχουμε κι οι δύο πολύ και το είχα αφήσει σε μία άκρη του μυαλού µου όλο αυτό, αλλά τελικά ήρθε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved