Μαντώ Γαστεράτου: Δείτε τι αποκάλυψε για το ταξίδι του μέλιτος
Showbiz

Μαντώ Γαστεράτου: Δείτε τι αποκάλυψε για το ταξίδι του μέλιτος

Η Μαντώ Γαστεράτου λίγο καιρό μετά τον γάμο της εξομολογήθηκε όσα έγιναν στην τελετή και στη δεξίωση.

«Σήμερα παντρεύομαι τον άντρα της ζωής μου, τον άντρα που θαυμάζω, τον άντρα που αγαπώ», είπε η Μαντώ στους καλεσμένους της και τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, λίγο μετά τον γάμο της με τον εκλεκτό της καρδιάς της Νίκο Ισηγόνη. Αμέσως μετά, το συγκρότημα 48 Ώρες έπαιξε live, ενώ το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι το πρωί, οπότε οι φίλοι του γαμπρού τον περιέλουσαν με πανέρια με γαρίφαλα.

Τι έγινε όμως όταν έφυγαν όλοι; «Μετά τον γάμο η αλήθεια είναι πως ήμασταν πάρα πολύ κουρασμένοι, αλλά είχαμε και τόση χαρά και υπερένταση που μας πήρε ο ύπνος μετά από καμιά ώρα. Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να ανοίξουμε το βιβλίο των ευχών και τις κάρτες δώρων που μας έδωσαν οι φίλοι μας. Μια πολύ γλυκιά και συγκινητική στιγμή».

Όσο για τον μήνα του μέλιτος, δεν έχει οριστεί ακόμα. «Λόγω υποχρεώσεων δεν έχουμε προγραμματίσει ακόμα κάποιο ταξίδι με τον Νίκο όσο κι αν το θέλουμε πολύ. Όταν έρθει αυτή η στιγμή θα επιθυμούσαμε να πάμε σ' ένα μέρος που θα έχει πολύ όμορφο καιρό».

Πηγή: Down Town

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved