Showbiz

Παπαληγούρα-Πάντος: Ο παραδοσιακός γάμος, το deal με την ανθοδέσμη και ο… Ζορμπάς!

Gossip-tv Team

Παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες και τις προειδοποιήσεις της ΕΜΥ, η Λένα Παπαληγούρα και ο Άκης Πάντος παντρεύτηκαν χθες το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Αγίου Φιλίππου Βλασσαρούς στο Θησείο παρουσία της αφρόκρεμας του ελληνικού θεάτρου, πολιτικών αλλά και συναδέλφων του γαμπρού όπως βέβαια και συγγενών του ζευγαριού.

Η Λένα Παπαληγούρα, φορώντας ένα λιτό και αέρινο νυφικό που δεν τόνιζε την προχωρημένη εγκυμοσύνη της, έλαμπε από ευτυχία καθώς συνάντησε τον άντρα της ζωής της. Συνοδευόμενη από τον πατέρα της, πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης, Αναστάσιο Παπαληγούρα έφτασε στην εκκλησία κάτω από καταρρακτώδη βροχή λόγω… Ζορμπά όμως τίποτα δεν φαίνεται να χάλασε τη χαρά της, όπως βέβαια και εκείνη του γαμπρού που περίμενε πώς και πώς να ενωθεί με το άλλο του μισό!

Αμέσως μετά τον γάμο, με κουμπάρους τη φίλη της νύφης Ιωάννα Παππά και τον σύντροφό της και αδελφό του γαμπρού Κώστα Πάντο, το ζευγάρι συνοδεύτηκε προς την έξοδο της εκκλησίας από μουσικούς που έπαιζαν το γνωστό «Σήμερα γάμος γίνεται», δημιουργώντας μία πολύ ζεστή και παραδοσιακή ατμόσφαιρα.

Το ζευγάρι, το οποίο έραιναν κατά το πέρασμά του με λουλούδια χαμογελούσε συνεχώς και χαιρετούσε τους εκλεκτούς καλεσμένους του ενώ σε κάποια στιγμή η Λένα γύρισε προς τα πίσω, έψαξε να βρει μέσα στο πλήθος την κουμπάρα της και… στοχευμένα έριξε πάνω της τη νυφική ανθοδέσμη, σαν να είχε αποφασίσει από πριν ή να το είχαν… συμφωνήσει να γίνει έτσι καθώς ως γνωστόν, όποια ανύπαντρη πιάσει την ανθοδέσμη είναι η επόμενη που παντρεύεται.

Αμέσως μετά ακολούθησε ένα κεφάτο πάρτι με τους καλεσμένους να χαρίζουν στους νεόνυμφους της καλύτερες ευχές τους, ειδικά τώρα που σε λίγους μήνες περιμένουν να έρθει στον κόσμο ο καρπός του έρωτά τους, ο γιος τους.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την πιο όμορφη ημέρα της ζωής του ζευγαριού!

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο στη ροή ειδήσεων του Newsbomb.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved