Η Ντενίση βοήθησε την κόρη της για τη μετακόμισή της στην Κύπρο και μιλάει για την εμπειρία της!
Showbiz

Η Ντενίση βοήθησε την κόρη της για τη μετακόμισή της στην Κύπρο και μιλάει για την εμπειρία της!

Στην Κύπρο για να τακτοποιήσει την κόρη της τώρα που ξεκινάει τις σπουδές της σε Πανεπιστήμιο βρέθηκε η Μιμή Ντενίση, όπως θα έκανε δηλαδή κάθε μητέρα που λατρεύει το παιδί της. 

Η αγαπημένη ηθοποιός, συγγραφέας και θιασάρχις βρέθηκε με τη Μαριτίνα στη Λευκωσία και όπως αναφέρει σε προσωπική της σελίδα στα social media η εμπειρία της ήταν μοναδική.

Εντυπωσιάστηκε από την οργάνωση, την καθαριότητα και την άψογη λειτουργία των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων εκεί. Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε στην ανάρτησή της η οποία συνοδευόταν από κοινή φωτογραφία της με την κόρη της:

«Πόσο θαυμάζω τους Κυπρίους!! Πήγα την κόρη μου στο Πανεπιστήμιο. Και τι αντίκρυσα; Χιλιάδες Έλληνες γονείς με τα παιδιά τους που πάνε για σπουδές εκει! Μόνο στην Λευκωσία 20.000 φοιτητές. Όλα τα πανεπιστήμια με απουσίες, με μια φορά δικαίωμα να περάσεις το μάθημα, με υπέροχες πεντακάθαρες εγκαταστάσεις πάμφθηνο καλό φαγητό και διεθνες περιβάλλον. Και εμείς στην ομορφότερη χώρα με πανεπιστήμια γεμάτα αιώνιους φοιτητές ατελείωτες εξεταστικές απεργίες κ βρώμικες αίθουσες.Κ ακόμα απαγορέυουμε τα Ιδιωτικά πανεπιστήμια!!!!! Γιατι να φεύγουν τα παιδιά μας γιατί να πληρώνουμε τόσα λεφτά στο εξωτερικό;; Ποιά κατάρα βαραίνει αυτή την άγια χώρα και δεν την αφήνει να προχωρήσει;;»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved