Nomads 2: Χώρισε και πάει Μαδαγασκάρη!
Showbiz

Nomads 2: Χώρισε και πάει Μαδαγασκάρη!

Μετά τον πρόσφατο χωρισμό της αποφάσισε να φύγει για Μαδαγασκάρη ώστε να ζήσει μία δυνατή εμπειρία, αυτή της επιβίωσης στο Nomads 2!

Μοναχικές διακοπές πέρασε φέτος η Τραϊάνα Ανανία στις Κυκλάδες αφού έδω σε τέλος στη σχέση της με τον πρώην αγαπημένο της Αντώνη Παρασκευόπουλο. Ο έρωτας αυτός κράτησε μόλις λίγους μήνες, όμως οι δυο τους κατάφεραν να χωρίσουν σε πολιτισμένο κλίμα και να διατηρήσουν φιλικές σχέσεις.

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε στο γή πεδο μπάσκετ, όπου είχε στηθεί το σκηνικό για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της Τραϊάνας Ανανία για το τραγούδι «Οταν θα φύγω». Εκείνος ήταν ο πρωταγωνιστής στο κλιπ της και κάπως έτσι, μέσα από τη συνεργασία τους, ήρθαν κοντά. Ο Αντώνης, από την πρώτη στιγμή, την έπεισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της στο άθλημα του μπάσκετ που αρέσει πολύ και σε εκείνον. Από τότε η Τραϊάνα έγινε φανατική του αθλήματος με καθημερινή προπόνηση, που την έκανε να αποκτήσει το καλλίγραμμο σώμα που πάντα ονειρευόταν. Μπορεί να χώρισε από τον πρωταγωνιστή του βίντεο κλιπ της, ο έρωτας της τραγουδίστριας και ηθοποιού όμως για το μπάσκετ... εξακολουθεί και μάλιστα πλέον είναι μέλος της ομάδας Αναγέννηση Πετραλώνων.
Η καλλονή πόσταρε πρόσφατα και φωτογραφία με τη φανέλα του συγκεκριμένου συλλόγου και πλέον δεν περνάει μέρα που να μη βρίσκεται στο γήπεδο, από όπου ανεβάζει και πολλά instastories δείχνοντας πραγματικά ευτυχισμένη στο παρκέ. Η νεαρή καλλιτέχνις, που κατάφερε να μονοπωλήσει για αρκετό διάστημα στο παρελθόν τα φώτα της δημοσιότητας με ένα και μόνο τσιφτετέλι της, στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, από τις πίστες και τα στούντιο ηχογράφησης πηγαίνει σχεδόν απευθείας για προπόνηση. Και επειδή ο χωρισμός του ζευγαριού επήλθε πολύ φυσιολογικά και χωρίς καθόλου εντάσεις, οι δυο τους συνεχίζουν να κάνουν παρέα, δίνοντας συνήθως ραντεβού για... μπάσκετ. Ο μελαχρινός νεαρός πρώην σύντροφος της τραγουδίστριας, που εργάζεται και ως υποδοχή σε πολύ γνωστό κλαμπ στο Γκάζι, συνηθίζει να την αποθεώνει κάθε φορά που εκείνη δίνει τον καλύτερό της εαυτό στον αγωνιστικό χώρο, έχο ντας αποφασίσει από κοινού με την Τραϊάνα να παραμείνουν δύο καλοί φίλοι. Αυτόν τον καιρό, η Τραϊάνα Ανανία έχει αφοσιω θεί στις προπονήσεις της, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έκλεισε η συμφωνία με τους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 και θα συμμετάσχει στο πολυ αναμενόμενο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1, το «Nomads», που φέτος θα λάβει χώρα στη Μαδαγασκάρη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved