Showbiz

Γιώργος Λαμπαθάκης: Δεν έχει καμία σχέση με τη Φειδά πια και σε 2,5 μήνες γίνεται πατέρας

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Λαμπαθάκης έγινε γνωστός μέσα από τη συνεργασία του με τη Σίσσυ Φειδά στο «Σπίτι απ’ την αρχή».

Ο αρχιτέκτονας μιλώντας στην εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου», αποκάλυψε πως δεν έχει καμία επαφή με τη Σίσσυ Φειδά, τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή του ανάμεσα σε Αθήνα και Σκύρο και αποκάλυψε ότι σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς.
Ο Γιώργος είπε: «Επειδή η τηλεόραση δεν ήταν αυτοσκοπός, δεν ήταν ότι έψαξα μια καριέρα πάνω σε αυτό, για αυτό δεν νομίζω ότι μου λείπει το κομμάτι της διασημότητας. Με την Σίσσυ Φειδά δεν έχω επαφές, σιγά σιγά απομακρυνθήκαμε, αλλά πάντα τη σκέφτομαι με τα καλύτερα συναισθήματα. Δεν έχουμε επαφές γιατί και εγώ είμαι λίγο δύσκολος, μουντρούχος, δεν σηκώνω εύκολα τηλέφωνα.».
Και πρόσθεσε: «Είμαι μεταξύ Αθήνας και Σκύρου και κάποιων άλλων νησιών λόγω της δουλειάς μου. Αυτό γίνεται τα τελευταία 5 χρόνια. Ήταν και η οικονομική κρίση. Το επάγγελμα μου με οδήγησε εκεί. Τη σύντροφο μου δεν την άφησα πίσω. Κάθε εβδομάδα πηγαινοέρχομαι. Στην αεροπορική με έχουν μάθει με το μικρό μου όνομα.»!

Και υπογράμμισε: «Σε λίγο καιρό θα γίνω μπαμπάς. Έρχονται τόσο φυσιολογικά τα πράγματα που τα χαίρομαι και τα απολαμβάνω. Ο γάμος έγινε στην Σκύρο. Ήταν μια αυθόρμητη απόφαση μετά από 10 χρόνια που είμαστε με τη Χριστίνα. Εκεί γνωριστήκαμε. Το μωρό έρχεται σε 2,5 μήνες. Δεν μου έχει μείνει ίχνος αξιοπρέπειας, είμαι κατουρημένος από χαρά. Είναι κορίτσι».
Δείτε το σχετικό βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved