Ελεονώρα Μελέτη: «Απόλαυσα το διάστημα που έμεινα εκτός»
Showbiz

Ελεονώρα Μελέτη: «Απόλαυσα το διάστημα που έμεινα εκτός»

Η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει με νέα εκπομπή στον Alpha.

Πώς προέκυψε αυτή η συνεργασία, που «ψηνόταν» εδώ και μερικές σεζόν;

«Φέτος όλο το σύμπαν συνωμότησε γι' αυτή τη συνεργασία. Τις άλλες φορές που είχαμε κάνει συζητήσεις, τη μία ήμουν δεσμευμένη με συμβόλαιο στο Epsilon Tv, την άλλη έκανα την επιλογή με τον ΣΚΑΙ. Φέτος οι συνθήκες ήταν κατάλληλες, το ενδιαφέρον αμοιβαίο και έδεσε το γλυκό».

Με την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» μπαίνει σε μια... ανδροκρατούμενη ζώνη, αφού μέχρι σήμερα late night είχαν κάνει οι Μαστοράκης, Κωστόπουλος, Αρναούτογλου, Μουτσινάς, Λιάγκας...

«Δεν με τρομάζει, ίσα ίσα με κάνει να νιώθω άνετα, αφού τα έχω καλά με την αντρική μου πλευρά και είμαι πιο κοντά στις αντρικές νοοτροπίες. Έχω ξαναπεράσει από τη late night ζώνη, με το "Hashtag", αυτό όμως δεν ήταν τοκ σόου. Μου αρέσει αυτή η ζώνη, γιατί τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μια επέκταση του prime time με πολύ ακριβή διαφήμιση και όλο αυτό το βλέπω σαν πρόκληση, καθώς εκεί υπάρχει ήδη "χτισμένος" ανταγωνισμός. Πρέπει να είμαστε σε αφύπνιση και εγρήγορση. Όταν περπατάς μόνος σου, η επιτυχία δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, θεωρώ πως ο ανταγωνισμός, αρκεί να είναι ευγενής, θα έχει καλύτερο αποτέλεσμα και καλύτερα δουλεμένα προγράμματα σε όλα τα επίπεδα».

Τι να περιμένουμε να δούμε στην καινούρια της εκπομπή;

«Δεν πρόκειται να είναι μια μετάλλαξη του "Ηashtag" ή ακόμα μία late night εκπομπή. Έχουμε να κάνουμε μια διαφορετική πρόταση για το κοινό, θα την κάνουμε και περιμένουμε να κριθούμε από το αποτέλεσμα, θα είμαστε σε συντονισμό με τους τηλεθεατές και το τι θέλουν, θα κάνουμε προσθήκες, αλλαγές και διαμορφώσεις».

Ένιωσε την πίεση που νιώθουν οι περισσότερες γυναίκες να επιστρέψουν στη δουλειά τους μετά τη γέννα, από φόβο και ανασφάλεια μήπως μείνουν εκτός;

«Ούτε καν! Απόλαυσα το διάστημα που έμεινα εκτός. Επιπλέον, όταν πήγα να γεννήσω, είχα γαλήνη και σιγουριά γιατί είχα ήδη κλείσει με τον Alpha και δεν χρειαζόταν να αναρωτηθώ τι θα κάνω με τα επαγγελματικά μου. Τους τελευταίους 5 μήνες έζησα με το παιδί μου από το πρωί μέχρι το βράδυ και τώρα νιώθω έτοιμη να βγω από το σπίτι. Έχω βοήθεια από τη μαμά και την πεθερά μου και είμαι πολύ τυχερή και ως μαμά και ως εργαζόμενη γυναίκα», λέει η ίδια στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved