Κώστας Φραγκολιάς: Ο γάμος αργεί!
Showbiz

Κώστας Φραγκολιάς: Ο γάμος αργεί!

Ο Κώστας Φραγκολιάς και η Δώρα Πατσιώτη δεν έχουν σκοπό να παντρευτούν το επόμενο καλοκαίρι.

Ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή είναι ευτυχισμένος με τη σχέση του, προτιμά, όμως, να απολαύσει λίγο ακόμη τη ζωή πριν από τον γάμο. Πριν από λίγες μέρες, στην εκπομπή «Happy Day» κι ενώ σχολίαζαν ένα θέμα για γάμο, η συζήτηση έφτασε στον Κώστα Φραγκολιά. «Βάλε το δαχτυλίδι, Κώστα μου», τον προέτρεπαν μεταξύ αστείου και σοβαρού οι συνεργάτες του, ενώ δεν δίστασαν να προβλέψουν ότι θα φάνε κουφέτα το ερχόμενο καλοκαίρι. «Δεν ισχύει. Δεν θα γίνει γάμος αυτό το καλοκαίρι», δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στη Realnews.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, μένει κάτω από την ίδια στέγη, αλλά ακόμη δεν είναι έτοιμο να προχωρήσει στην επισημοποίηση. Οι δυο τους είχαν δοκιμαστεί ερωτικά και πριν από 14 χρόνια, ενώ η τωρινή τους σχέση μετρά περίπου ενάμιση χρόνο. Η αισθητικός και το πρώην μοντέλο πέρασαν ένα υπέροχο, ερωτικό καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά, απ’ όπου μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους και ένα τρυφερό κοινό τους ενσταντανέ.

Ο Κώστας, μάλιστα, κυκλοφορεί πλέον με τη σύντροφό του χωρίς να κρύβεται και έχει συμμετάσχει και σε τηλεοπτικό παιχνίδι για ζευγάρια μαζί με την ξανθιά καλλονή και ιδιοκτήτρια γνωστής αλυσίδας καταστημάτων μασάζ. Και οι δύο θέλουν να απολαύσουν τον έρωτά τους λίγο ακόμη δοκιμάζοντας τη συγκατοίκηση, πριν οδηγηθούν στα σκαλιά της εκκλησίας. Παρόλο που η δημιουργία της οικογένειας είναι βαθιά επιθυμία και των δύο, θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι πριν πάρουν τη μεγάλη απόφαση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved