Showbiz

Μ. Ασλάνογλου: Ο ρόλος στη διάσημη σειρά The Durrells που η καθημερινότητα μακριά από τον γιο της!

Από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της, η Μαρίνα Ασλάνογλου κάνει αυτό το διάστηµα γυρίσµατα στην Κέρκυρα για την κορυφαία σειρά «The Durrells», που έχει κλέψει το τηλεοπτικό κοινό ανά τον κόσµο. 

Η ηθοποιός µιλά πρώτη φορά για το νέο της στοίχηµα στη Realnews και εξηγεί τι την κέντρισε να πει το «ναι» στην εν λόγω παραγωγή. «∆εν νοµίζω ότι υπάρχει κάποιος που θα έλεγε “όχι” σε µια τέτοια δουλειά! Και µόνο που ξέρεις ότι είναι µια κορυφαία ξένη παραγωγή, ότι σκίζει όπου κι αν παίζεται και ότι έχεις γυρίσµατα στην Κέρκυρα και στο Λονδίνο, λες χωρίς άλλη σκέψη το “ναι”, ξέροντας πως θα είναι µια µοναδική εµπειρία! Και είναι».

Οι δύο άντρες της ζωής, ο σύζυγός της ∆ήµος Πέππας και ο µόλις επτά µηνών γιος της, άραγε… γκρινιάζουν όταν λείπει από κοντά τους για τις ανάγκες της σειράς; «Ο άντρας µου είναι πολύ χαρούµενος και περήφανος για εµένα. Εχει κατανόηση και είναι υποστηρικτικός! Οσο για τον µικρό, µου λείπει αφάνταστα πρέπει να σου πω!».

Τι όνοµα θα δώσει στον γιο της και πότε προγραµµατίζεται να γίνει η βάφτισή του; «Κωνσταντίνο θα τον πούµε. Οσο για τα βαφτίσια, λέµε να γίνουν µόλις κλείσει έναν χρόνο».

Τι άλλο «µαγειρεύει» η ικανή ηθοποιός; «Εχω κλείσει µε τον καίριο σκηνοθέτη Αλέξανδρο Κοέν να πρωταγωνιστήσω στο έργο “Ψίθυροι της Λίλιαν Χέλµαν”, που θα ανεβάσει σε κεντρική αθηναϊκή αίθουσα µετά το Πάσχα µε γερή οµάδα, η οποία στήνεται αυτόν τον καιρό. Το έργο έχει µεγάλο ενδιαφέρον, όπως και ο ρόλος. Η συνεργασία µου µε τον Κοέν µε κεντρίζει ιδιαίτερα», εξηγεί στη Realnews.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved