∆ιονύσης Αλέρτας: «Είµαι καψούρης µε την Εύη»
Showbiz

∆ιονύσης Αλέρτας: «Είµαι καψούρης µε την Εύη»

Ο γνωστός pastry chef Διονύσης Αλέρτας βρήκε τη γυναίκα των ονείρων του και, παρόλο που η σχέση του µε την Εβίτα Μπέκα µετρά µόνο λίγους µήνες, αποφάσισε να ανεβάσει κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασµό στο Instagram.

Οπως εξοµολογείται ο ίδιος στη Realnews: «Είµαι τόσο καψούρης που δεν το σκέφτηκα» και συµπληρώνει εξηγώντας πόσο σπάνιο είναι για εκείνον να κάνει ένα τέτοιο βήµα, βγάζοντας στη δηµοσιότητα τον έρωτά του. «∆εν το κάνω ποτέ αυτό στη ζωή µου, αν έχετε παρατηρήσει».

Το ζευγάρι, όπως αποκαλύπτει ο pastry chef, γνωρίστηκε το καλοκαίρι και από τότε είναι αχώριστο. «Είµαστε µαζί από τις αρχές του καλοκαιριού και όλο το καλοκαίρι το περάσαµε µαζί». Η Εύη, όπως αποκαλεί την Εβίτα Μπέκα ο αγαπηµένος ζαχαροπλάστης των πρωινών µαγκαζίνο, είναι η γυναίκα που πάντα ονειρευόταν και τα λόγια του για την όµορφη κοινωνιολόγο είναι ξεχωριστά: «Είναι πολύ όµορφη κοπέλα και πολύ καλό παιδί». Μάλιστα, ο ίδιος παραδέχεται για τον εαυτό του: «Εχω αρχίσει να ανησυχώ για εµένα. Η φωτογραφία την αδικεί, είναι πιο όµορφη από κοντά», λέει, εκδηλώνοντας ανοιχτά τον θαυµασµό του προς το πρόσωπο της αγαπηµένης του. Τα σχέδιά τους για συγκατοίκηση είναι προς εφαρµογή, όπως αποκαλύπτει: «∆εν συγκατοικούµε ακόµη, αλλά είναι κάθε µέρα µαζί µου, στο σπίτιµου. Αν όλα πάνε καλά, θα συγκατοικήσουµε».

Οσο για τις λεζάντες στις κοινές τους φωτογραφίες που αναρτούν στους λογαριασµούς τους στο Instagram; Ακρως ερωτικές: «Just the two of us», «Εµείς», ενώ η καλύτερη ήταν η πιο πρόσφατη όπου η Εβίτα έγραφε: «Οταν ο µεγαλύτερος θαυµαστής σου είναι το µωρό σου». Η µελαχρινή κοπέλα µε τις αναλογίες µοντέλου έχει τελειώσει Κοινωνιολογία στο Πάντειο, έχει ασχοληθεί µε τη δηµοσιογραφία και επειδή της αρέσει πολύ η γυµναστική και κάνει χρόνια, εξασκεί το επάγγελµα της personal trainer. Ο ∆ιονύσης Αλέρτας, ο οποίος συµµετείχε και στον 6ο κύκλο του «Dancing with the stars», διατηρεί το πολύ γνωστό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής «Criollo», στην Κηφισιά, ενώ δεν έχει προλάβει να βάλει στο πρόγραµµά του κάποια τηλεοπτική συνεργασία, λόγω των αυξηµένων επαγγελµατικών του υποχρεώσεων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved